Arbetsledare

Logotyp

Arbetsledare

Om företaget: Nacka Lås & Larm AB erbjuder helhetslösningar inom lås, inbrottslarm, passersystem, brandlarm och kameraövervakning. Det arbetar idag 22 personer i företaget som servar privatpersoner, företag, bostadsrättföreningar, industrier och kommun runt om i Nacka med omnejd.

 

Vår erfarenhet och kunskap ger våra kunder trygghet och säkerhet – både idag och i framtiden.

 

Vårt mål är att ge kunderna en tryggare tillvaro. Som leverantör måste vi hela tiden uppdatera oss inom vårt arbetsområde, vilka lagar och regler som gäller samt aktivt arbeta för att förbättra våra produkter och tjänster.

Vi söker nu en driven och engagerad Arbetsledare inom inbrottslarm, passersystem och CCTV.

I rollen som arbetsledare är det du som ansvarar över planeringen och bokningen utav tekniker. Du kommer även att ge teknikerna support och till en viss del arbeta med ordermottagning. I arbetet ingår det även att ta fram mindre kalkyler samt upprätta arbetshandlingar. Vidare kommer du att bidra till intern utbildning och utveckling.I rollen ingår det både ett tekniskt och ett ekonomiskt ansvar.

För att lyckas i rollen som arbetsledare bör du ha en viss kunskap utav larm och även god datakunskap. Du bör ha ett ekonomiskt intresse och som person är du strategisk och kundorienterad. Du är ordningsam och kan ha många bollar i luften.

Krav är att du är svensk medborgare och behärskar svenska i tal och språk samt innehar B körkort.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande arbete med stora utvecklingsmöjligheter där det är högt i tak och korta beslutsvägar. Månadslön, servicebil, avtalspension och sjukvårdsförsäkring.

 

 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Malin Segelström, tel 08 510 603 87. Skicka din ansökan till malin.segelstrom@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert