Arbetsledare, anläggning

Logotyp

Arbetsledare, anläggning

Vi är ett ägarlett anläggningsföretag som i mer än tjugo år framgångsrikt byggt och vårdat  parker, gator och torg i Stockholmsområdet. Det har vi gjort genom att ständigt erbjuda kvalitet och kunnande till våra uppdragsgivare. Vi är certifierade inom kvalitet, miljö och arbetsmiljö (BF9K). Kontoret ligger i moderna, fräscha lokaler i centrala Sundbyberg.

Marbit befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker nu en 

Arbetsledare

Som arbetsledare för anläggningsprojekt har du helhetsansvar för både planering och genomförande, inklusive inköp, samverkan med andra entreprenörer och framtagning av slutdokumentation. Andra viktiga uppgifter är t.ex. medarbetarutveckling och träning av nyanställda. Som medlem i företagets chefsgrupp deltar du också i interna utvecklingsprojekt inom prioriterade områden som kvalitet, produktion och kundbearbetning.

För att lyckas i rollen har du minst 5 års dokumenterat framgångsrik erfarenhet inom anläggningsbranschen. Du har en teknisk utbildning, kan räkna på jobb, läsa ritningar och handlingar. Datorvana är en självklarhet, likaså körkort och god svenska i tal och skrift. Som person är du energisk och entusiastisk, samt har vilja och förmåga att få med dig andra människor.

Vi erbjuder ansvar och personlig utveckling i en liten, platt organisation, som kännetecknas av engagemang och flexibilitet. Den pågående utvecklingen innebär stora möjligheter för rätt person att växa med företaget. Välkommen till oss!

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Tobias Knutsson, tel 08 511 617 45. Skicka din ansökan till tobias.knutsson@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert