Projektledare

Logotyp

Projektledare

Imtech Sverige består av Imtech Elteknik, Imtech VS-teknik och Imtech Ventilation som tillsammans utgör en komplett teknik- och installationspartner med omkring 5000 medarbetare och en sammanlagd omsättning på ca 6 miljarder kronor. Imtech Sverige ingår i Imtech Nordic, en ledande aktör på den nordiska marknaden som finns på ett hundratal orter i Sverige, Norge och Finland. I koncernen ingår även Imtech Traffic & Infra som utvecklar lösningar inom trafik och infrastruktur.  Imtech Nordic är en del av Imtech N.V. som med cirka 26 000 medarbetare och en omsättning på omkring 5 miljarder euro är ett av Europas största teknik- och serviceföretag. www.imtech.com 

Vi söker nu en

Projektledare inom VS-teknik Bostad

Som projektledare hos oss på Imtech driver du självständigt projekt från planeringsstadiet till slutbesiktning så att uppställda mål nås och att resultat levereras till beställaren enligt kundens förväntningar. I rollen på VS Bostad ingår att driva affärsrelationen med leverantören och du samordnar kontakter och ansvarar för teknikutförandet. Rollen innebär att du ansvarar för planering av resurser och du har det ekonomiska ansvaret i projektet.

För att nå projektets mål leder du och utvecklar dina medarbetare, kompetenta montörer och tekniker. Du har också ansvar för att upprätta och följa upp kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner. Du leder flera olika projekt samtidigt och därför är det av yttersta vikt att du som person är du strukturerad och ansvarstagande. Du har en god samarbetsförmåga, hög social kompetens och en god förmåga att skapa förtroende både från kollegor och kunder. Du har sälj och affärsmässighet i ryggraden, du är nyfiken till din natur och har ett starkt intresse för kombinationen – teknik, människor, ekonomi och affärer

För att nå projektets mål leder du och utvecklar dina medarbetare, kompetenta montörer och tekniker. Du har också ansvar för att upprätta och följa upp kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöplaner. Du leder flera olika projekt samtidigt och därför är det av yttersta vikt att du som person är du strukturerad och ansvarstagande. Du har en god samarbetsförmåga, hög social kompetens och en god förmåga att skapa förtroende både från kollegor och kunder. Du har sälj och affärsmässighet i ryggraden, du är nyfiken till din natur och har ett starkt intresse för kombinationen – teknik, människor, ekonomi och affärer.

För att lyckas i rollen som projektledare hos oss på Imtech bör du ha minst 5 års erfarenhet inom installationsbranschen, där vi gärna ser att du idag redan är en etablerad projektledare. Ett krav är att du har tidigare erfarenhet från bostadsprojekt av VS-teknik, innehar B-körkort samt att har god datorvana.

Vi erbjuder ett utvecklande och drivet företag som har många idéer om hur vi vill forma vår roll som samhällsbyggare och våra kunders teknikpartners. I företaget är rollen som projektledare en av våra nyckelroller, du är företagets ansikte utåt och kontaktperson gentemot kunden. Du kommer att arbeta i ett entreprenörsdrivet företag som kännetecknas av tillväxt och korta beslutsvägar. Vi är måna om att ha ett öppet och gott arbetsklimat där alla medarbetare bidrar till att utveckla företaget framåt.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mathilda Törnlöf, tel 08 510 60 389. Skicka din ansökan till mathilda.tornlof@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert