Uppdragsansvarig arkitekt

Logotyp

Uppdragsansvarig arkitekt

Landskapslaget fortsätter att utveckla stadsbyggnad utifrån landskapsarkitektur

Vi vidareutvecklar nu våra tjänster inom landskapsarkitektur och stadsbyggnad. Landskapslaget verkar främst i Stockholmsregionen och har både privata och offentliga beställare.

Vi arbetar med en bredd av uppdrag i olika skeden. På vårt kontor vid Slussen arbetar idag 25 medarbetare med olika arkitektkompetenser Företaget är inne i en expansiv fas och vi söker dig som är intresserad av att vara med i utvecklingen av staden i landskapet.

Uppdragsansvarig arkitekt, inriktning stadsbyggnad Du kommer att arbeta som uppdragsansvarig arkitekt i stadsbyggnadsprojekt. Du har god gestaltningsförmåga och tycker om att ha en drivande roll och ser värdet i att arbeta tillsammans med andra kompetenser. Dessutom har du säljvana och kan ta in uppdrag åt dig själv och andra.

Som person är du kommunikativ, relationsskapande och vill göra skillnad. Du har stor möjlighet att vara med att påverka Landskapslagets framtida utveckling av stadsbyggnad utifrån landskapsarkitektur. Du förväntas arbeta brett med utformning av offentliga rum, strukturplaner, utredningar och analyser där du är med i hela processen. God erfarenhet av bostadsprojektering och stadsbyggnad samt en arkitekturexamen eller motsvarande är krav.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer