Landskapsarkitekt

Logotyp

Landskapsarkitekt

Landskapslaget fortsätter att utveckla stadsbyggnad utifrån landskapsarkitektur

Vi vidareutvecklar nu våra tjänster inom landskapsarkitektur och stadsbyggnad. Landskapslaget verkar främst i Stockholmsregionen och har både privata och offentliga beställare.

Vi arbetar med en bredd av uppdrag i olika skeden. På vårt kontor vid Slussen arbetar idag 25 medarbetare med olika arkitektkompetenser Företaget är inne i en expansiv fas och vi söker dig som är intresserad av att vara med i utvecklingen av staden i landskapet.

Erfaren Landskapsarkitekt Du kommer att arbeta som uppdragsansvarig landskapsarkitekt i olika skeden. Du har god gestaltningsförmåga och tycker om att ha en drivande roll. Dessutom har du säljvana och kan ta in uppdrag åt dig själv och andra. Som person är du kommunikativ, relationskapande och vill göra skillnad. Du har stor möjlighet att vara med att påverka Landskapslagets framtida utveckling och inriktning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Sara Nadbornik, tel 08 510 662 01. Skicka din ansökan till sara.nadbornik@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert