Frontend-utvecklare

Logotyp

Frontend-utvecklare

Genera Networks är en snabbväxande leverantör av innovativa lotteriformat och spellösningar. Vi arbetar endast med reglerade aktörer, vars överskott kommer samhället till gagn. Vi utvecklar lotterispel som är unika i sin kombination av enkelhet, högt underhållningsvärde, bred distribution och attraktiva vinster. Våra spelformat utformas för den senaste teknologin och sprids till såväl etablerade som nya målgrupper på internet, i sociala medier, webb-TV, mobil och traditionell TV såväl som i fysiska spelbutiker.

Under verksamhetsåret 2014 kommer vi att omsätta cirka 45 miljoner kronor med god lönsamhet. Vi räknar med en kraftig tillväxt under 2015 både vad gäller omsättning, personal och nya kunder internationellt. För närvarande är vi 17 medarbetare. Vi sitter i moderna och trevliga lokaler på Sankt Eriksplan mitt i Stockholm. Vi erbjuder dig utmanande och nyskapande arbetsuppgifter samt möjlighet att arbeta självständigt i en stimulerande miljö med engagerade kollegor och kunder.

Mer information hittar du på: generanetworks.com

ArbetsuppgifterSom spelutvecklare kommer du att arbeta i ett innovationsteam med ansvar för att ta fram kundupplevelsen på digitala kanaler. Du deltar både i produktutvecklings- och leveransprojekt. Din primära uppgift är att designa och vidareutveckla den digitala kanalen såsom exempelvis apputveckling, webbtjänster och sociala medieupplevelser. Du jobbar med många olika spelkoncept tillsammans med produktägare, affärsutvecklare och spelinnovatörer. Om du har samlat på dig erfarenheter och vill vara med och skapa spelbranschens mest innovativa team med fokus på kundnytta och användbarhet kan du vara en den som vi letar efter.

Du kommer skapa smarta, lättanvända webbaserade spel och tjänster för olika typer av klienter såsom mobil, tablet och desktop. Du ansvarar för såväl nyutveckling som förändringar av befintliga funktioner – och bidrar till att skapa säkra, kundvänliga lösningar med mycket höga krav på prestanda.

Primärt fokus kommer att vara kring det grafiska och användarvänlighet men med viss integration mot back-end system eller tredjepartslösningar

Till dina arbetsuppgifter hör:

• Analys och design
• Användarvänlighet och funktionalitet
• Utveckling av webbapplikationer
• Utveckling av mobilapplikationer

Kvalifikationer:
Kunskap inom följande; HTML5, javascript, responsive design, jQuery
Portfolio av genomförda projekt
Van att arbeta inom Scrum/Kanban

Personliga egenskaper:Vi söker dig som har en känsla för grafik, design och användarvänlighet samt en teknisk förståelse och stort spelintresse. Du är modig och brinner för att skapa kundnytta och vågar ifrågasätta onytta. Du är kreativ och har en grafisk medvetenhet och trivs i en social miljö med högt i tak och driv.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert