Produkt/-GIS-utvecklare

Logotyp

Produkt/-GIS-utvecklare

Cartesia är marknadsledande i Sverige inom sitt område – Geografisk IT med specialistkompetens, produkter och lösningar inom områdena geografisk informationsbehandling, geografisk data och positioneringsteknik. Företaget ingår i Addnode Group som är noterad på OMX Nordic List, Small Cap. Kontor finns placerade i Lycksele, Gävle, Stockholm och Göteborg.

Läs gärna mer på www.cartesia.se

Till kontoret på Vasagatan i Göteborg söker vi nu en .NET-utvecklare med ambition att utvecklas inom produktområdet.

Arbetsbeskrivning 
Som anställd på Cartesia kommer du primärt att arbeta med produktutveckling, i form av nyutveckling av plattformen samt arbete med de större GIS-kunderna (Google etc.) på marknaden. Vidare kommer du få arbeta med produkterna GIS-desktop och Cartesia Spatial ISM, där Open Source och de senaste teknikerna inom området är en självklarhet.

Din profil
Vi söker dig som arbetat med .Net-utveckling och vill utvecklas samt lära dig nya tekniker kopplat till produktområdet. Vidare ser vi att du arbetat med SQL-databaser som Microsoft SQL Server och/eller PostgreSQL. Har du erfarenhet av Autodesk, AutoCAD, Map 3D/Civil 3D och/eller ESRI ArcGIS på utvecklingssidan – är det starkt meriterande men inget krav.

Vi erbjuder dig en fri roll på ett stadigt bolag i branschen. Cartesia är väldigt måna om sina anställda och erbjuder flertalet goda förmåner och ett gott arbetsklimat för att alla ska trivas. Vid intresse kommer du få möjlighet att resa i arbetet samt delta i event och mässor bland övrigt.

Vid ytterligare frågor hör av dig till rekryteringskonsult Anders Enström.
Telefon: 08-511 617 41 E-post: anders.enstrom@jobway.se

Välkommen med din ansökan!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert