Tillsatta tjänster

5 tillsatta tjänster
Administratör till Jakobsberg
Stockholm

Bry Sveriges Socionomkonsulter bemannar med konsulter inom socialtjänsten, driver en BVC i Jakobsberg samt har jour- och familjehem.  Vi har uppdrag året om och i hela Sverige. Utbildning, utveckling, utbyte och umgänge är våra ledord som gör oss till ett kompetent team för våra konsulter, medarbetare och naturligtvis för våra beställare.

På kontoret arbetar sju personer, vi har ett 30-tal konsulter ute på uppdrag och flera familjehem ute i landet. I koncernen finns även BRY HEM AB som äger fastigheter. 

Vi växer och söker nu en duktig administratör till våra fina lokaler i Jakobsberg

Som administratör hos oss kommer du få möjlighet att arbeta i en varierande roll. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat innefatta framtagning av material, skriva avtal samt hjälpa till vid patientinskrivning till vår BVC. Utöver detta kommer du få hjälpa till med de olika administrativa uppgifter som dyker upp inom verksamheten.

För att trivas i denna roll är du självständig, lösningsorienterad och serviceinriktad. Du är bekväm med att hoppa mellan olika arbetsuppgifter och vågar ta egna beslut.

För denna tjänst är körkort ett krav.

Vi erbjuder dig en varierande och rolig tjänst i våra nyrenoverade lokaler. Kontoret ligger en kort promenad från Jakobsbergs pendeltågsstation och centrum. Du kommer få möjligheten att utforma ditt arbetssätt tillsammans med din kollega Josefine i det administrativa teamet.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar BRY Stockholm AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Frida Persson, 08-520 017 51. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Specialistläkare allmänmedicin
Stockholm

Vlg, Väsby Läkargrupp, grundades 1988 och har idag 40 medarbetare. Sedan januari 2012 drivs mottagningen helt inom vårdval Stockholm. Med erfaren och legitimerad personal finns vi till för patienten under livets alla faser. Vi erbjuder också en komplett företagshälsovård och vaccinationsmottagning. Bland våra anställda finns alla personalfunktioner som krävs för ett komplett vårdutbud.  

Vi växer och söker nu en engagerad läkare med specialistkompetens i allmänmedicin.


Vi söker dig som är legitimerad läkare med specialistkompetens inom allmänmedicin. För oss är det viktigt vem du är som person då vår kultur präglas av ett starkt teamarbete, helhetssyn och en stark vilja att åstadkomma god service till våra patienter och kunder i ett positivt klimat. Vi vill att du ska ha stort engagemang och vara delaktig i vårt gemensamma utvecklingsarbete.

Hos oss erbjuds du ett arbete med goda utvecklingsmöjligheter i en stimulerande och omväxlande miljö. Vi är en arbetsplats som uppskattar nya idéer och kreativitet. Vi vill att vår personal ska trivas på arbetet och vår låga personalomsättning tyder på att vi lyckas!

Tjänsten är tillsvidare, tjänstgöringsgraden kan diskuteras men företrädesvis heltid.

Tillträde enligt överenskommelse.
 
Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar VLG med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringansvarig Linn Klofsten, Tel, 08 511 617 45. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Leg. Psykolog till BUP
Norrtälje

Vårdbolaget TioHundra AB driver fem vårdcentraler med varierande storlek. I norr finns Hallstavik och Väddö, i Norrtälje stad finns Södra och Norra, och i söder ligger Bergshamra med filial på Blidö – som patienterna utnämnt till Sveriges bästa vårdcentral! Alla våra vårdcentraler erbjuder ett team bestående av utbildade och erfarna specialister inom allmänsjukvård. TioHundra AB:s 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats.

Till Norrtälje BUP söker vi nu en 

Legitimerad Psykolog
Vi söker dig som har ditt största intresse i Neuropsykiatriska utredningar och i ett nära teamarbete. Utredning och diagnostik är det nya teamets huvudsakliga uppdrag. Möjlighet att dela upp tjänsten för att också jobba med behandling kan diskuteras.
Ovanstående förutsätter intresse för barn och dess utveckling samt intresse för neuropsykiatriska frågeställningar.

För att lyckas i rollen är du legitimerad psykolog med erfarenhet av Neuropsykiatriskt arbete.
Det är meriterande om du är specialist i Neuropsykiatri.

Vi arbetar i en organisation där gott bemötande och delaktighet står i fokus. Stor vikt läggs därför vid förmåga att skapa goda relationer samt vilja och förmåga att vara lyhörd och smidig i det vardagliga teamarbetet och i mötet med patienter och deras familjer. Arbetet kräver såväl god förmåga till respektfullt bemötande, smidighet och lyhördhet samt eget ansvarstagande, självständighet och egen förmåga att strukturera arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Vi erbjuder möjligheten att utvecklas i ditt yrke som psykolog. Vi värnar om vår personal och erbjuder både flextid och individuell schemasättning såväl som individuell lönesättning. Vi är ett hälsofrämjande företag med rökfria arbetsplatser och subventionerad friskvård. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Tiohundra AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Miliona, tel 08-511 617 43.

Leg. djursjukskötare
Stockholm

Evidensia Djursjukhus Västerort är ett mellanstort djursjukhus i Spånga, västra Stockholm med över fjorton tusen besök årligen. De ingår i Evidensiakoncernen som har ett stort antal kliniker samt andra djursjukhus runtom i Sverige, där de erbjuder bas- och specialistvård till hundar, katter, hästar och exotiska djur. 

Djursjukhuset Västerort grundades under 70-talet av ett veterinärpar och har idag växt till 23 verksamma på företaget, däribland många specialister inom sitt område. Samtliga på företaget känner ett stort engagemang för djursjukvård, kontakten med djuren och dess ägare samt djursjukhusets fortsatta utveckling.

I takt med företagets expansion söker vi nu en leg. djursjukskötare!

Profil
Du är en legitimerad djursjukskötare, helstmed några års yrkeserfarenhet i rollen. Narkosvana är meriterande men inget krav, då det finns möjlighet att utbilda sig inom området - samtidig som övrig utbildning och utveckling uppmuntras bland anställda. Du bör vidare kunna arbeta självständigt som i team med andra kollegor. Har du arbetat under en lång tid i tjänsten och vill ha en ledande position finns möjlighet till att bli avdelningsansvarig. 

Som person är du van att ta ett eget ansvar, är ambitiös och flexibel. Vidare är social kompetens och ett sinne för humor önskvärt för att passa in i vårt härliga och sammansvetsade gäng. Tjänsten är en heltidstjänst om hundra procent med viss kväll/helg-tjänstgöring (tiderna 10.00 - 16.00). 

För vidare frågor kontakta rekryteringskonsult Anders Enström. 
E-post: anders.enstrom@jobway.se Telefon: 08-511 617 41

Välkommen med din ansökan!

Leg. veterinär till DjurAkuten
Stockholm

Djurakuten i Stor-Stockholm AB är ett privatägt djursjukhus grundat 1987 som erbjuder akut och tidbokad djursjukvård samt specialistdjursjukvård på sin mottagning i Vasastan, Stockholm. Företaget ligger långt fram i utvecklingen med det senaste inom veterinärmedicin och sina specialistområden hud, ögon och tänder - där man inom hud räknas som unika med sin kompetens i Sverige.  På mottagningen arbetar veterinärer, specialister, konsulter, biomedicinska analytiker, djurvårdare och djursjukskötare – som samtliga har hög kompetens och en lång erfarenhet inom yrket.

I takt med företagets expansion söker vi nu en leg. veterinär!

Profil
Vi söker dig som under minst fyra, fem års tid arbetat som veterinär. Vi ser helst att du arbetat på olika avdelningar och därigenom kan axla rollen som klinikveterinär – inom olika avdelningar. Att du har minst steg 1 (specialistkompetens) som veterinär är därmed ett krav. Vi ser även att du sedan tidigare har erfarenhet av hältor. All övrig kompetens och erfarenhet (speciellt ultraljud) är meriterande.

Svenska i tal som skrift är ett krav.

Du kommer till ett litet och oberoende privat företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas högt vilket också en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt anslutet och du erbjuds flertalet goda förmåner samt goda utvecklingsmöjligheter.

För vidare frågor kontakta rekryteringskonsult Anders Enström.
E-post: anders.enstrom@jobway.se Telefon: 08-511 617 41

Välkommen med din ansökan!