Startsidan

Vi är specialister
på headhunting

Rätt person på rätt plats.

Börja här med att välja vilket
affärsområde du är intresserad utav.

Jobway
IT
Jobway
Bygg & Teknik
Jobway
Försäljning & Marknad
Jobway
Vård & Omsorg
Jobway
Ekonomi

Senast inkomna jobb

Elektriker
Eskilstuna  2021-07-06

Söderlinds EL AB grundades 2016 av Marcus Söderlind och är idag ett väletablerat elföretag som utför alla typer av elinstallationer i hela Stockholm och Mälardalen. Pålitlighet, tydlighet och flexibilitet är ledorden inom Söderlinds EL AB. Deras kunder består av allt ifrån företagskunder till fastighetsägare.

Söderlinds EL har sitt kontor i en stor och härlig lokal i Mölnvik utanför Stockholm och är i dagsläget 20 anställda.

Det är dags att utöka personalstyrkan med en elektriker.

Som elektriker kommer du arbeta med allt från nyproduktion till service och underhåll. Du gillar att arbeta självständigt och att ha variation i arbetet. Du kommer utgå hemifrån och arbeta med både små och stora projekt. Självklart ingår det servicebil.

För att lyckas i rollen som elektriker ser vi att du är fullbetald elektriker och att du har genomgått en el utbildning på gymnasial nivå eller motsvarande utbildning. Vidare är du van vid att driva egna projekt, är ledande montör eller redo att ta steget till att bli det.

B-körkort och svenska i tal & skrift är krav.

Som person är du engagerad, disciplinerad, ansvarsfull, kreativ och noggrann. Du är även trovärdig och är duktig på att omsätta ord till handling. Vidare förstår du innebörden med att arbeta med frihet under ansvar.

Söderlinds El erbjuder en möjlighet att arbeta i ett spännande företag som expanderar, med korta beslutsvägar som värnar om sin personal. Du kommer att ingå i team som gillar att göra roliga aktiviteter tillsammans. Det är alltid högt i tak och härlig stämning. Andra förmåner är servicebil, telefon och kollektivavtal med tjänstepension.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mikaela Hansson, mikaela.hansson@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Anläggare
Jönköping  2021-06-04

Enthavs växer och söker nu en ny anläggare till deras team!
I din roll som anläggare kommer du arbeta i en variationsrik roll med markarbeten, VA-schakt samt andra anläggningsprojekt. De riktar sig mycket mot industribyggnader och fastighetsbolag. Det är därmed många olika moment som skall utföras på kort tid och planering av ditt eget arbete är viktigt för att lyckas i rollen. Enthavs arbetar även med diverse entreprenader, stora som små mot olika byggföretag.

Enthavs söker dig som:

·      Är självgående i rollen som anläggare.

·      Har god kunskap i VA, Schakt och ritningar samt laserhantering.

·      Innehar B-körkort.

Du ser dig själv som en:

·      Öppensinnad person som gillar nya utmaningar, är självgående i din roll samt är en grym problemlösare som tar egna initiativ.

·      Person som värdesätter noggrannhet och ordning & reda i arbetet.

·      Lagarbetare som trivs att arbeta i team, men är lika självgående på egen hand.

På Enthavs erbjuds du plats i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. de värnar högt om deras medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas. På Enthavs satsar de mycket internt och lyfter gärna de anställda inom företaget för att främja deras utveckling. Att arbeta i variationsrika projekt med verktyg utav hög kvalité är något som värdesätts.

Om företaget:Enthavs har ett brett urval av tjänster inom markarbeten. Enthavs erbjuder totalentreprenader inom mark och helhetslösningar i bostadsområden. Helhetslösningar innefattar allt från anläggningsarbeten, pålning, sprängning till färdiga gator, cykel och gångvägar. De utför även totalentreprenader vid nybyggnationer av skolor, lager och terminaler.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Enthavs med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073–5811804 Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Grävmaskinist
Jönköping  2021-06-04

Enthavs växer och söker nu en grävmaskinist till deras team.
I din roll som grävmaskinist kommer du arbeta med maskinkörning, markarbeten, VA-schakt mot industribyggnader och fastighetsbolag. Det är många olika moment som skall utföras på kort tid och planering av ditt eget arbete är därmed viktigt för att lyckas i rollen. Vi arbetar med entreprenader, stora som små mot olika byggföretag.

Enthavs söker dig som:

·      Har några års erfarenhet i rollen som grävmaskinist.

·      Har jobbat med mark och anläggning inom området.

·      B-körkort för personbil samt förar- eller utbildningsbevis för grävmaskin.

Som person är du bland annat:

·      Öppensinnad för nya utmaningar, självgående i din roll och en grym problemlösare som tar egna initiativ.

·      Noggrann & ordningsam, det är viktiga aspekter.

·      En person som trivs att arbeta i team men klarar även av att arbeta självständigt.

På Enthavs erbjuds du plats i ett stabilt företag med roliga och spännande projekt som är i en expansiv fas. de värnar högt om deras medarbetare och ser gärna att alla kommer med nya idéer och förslag för att ständigt utvecklas. På Enthavs satsar de mycket internt och lyfter gärna de anställda inom företaget för att främja deras utveckling. Att arbeta i variationsrika projekt med verktyg utav hög kvalité är något som värdesätts.

Om företaget:
Enthavs har ett brett urval av tjänster inom markarbeten. Enthavs erbjuder totalentreprenader inom mark och helhetslösningar i bostadsområden. Helhetslösningar innefattar allt från anläggningsarbeten, pålning, sprängning till färdiga gator, cykel och gångvägar. De utför även totalentreprenader vid nybyggnationer av skolor, lager och terminaler.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Enthavs med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele tel: 073–5811804 Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.Fordonstekniker
Stockholm  2021-07-01

Är du fordonstekniker och är nyfiken på vad arbetsmarknaden har att erbjuda dig? Vill du vidare i karriären och utvecklas i din roll?

Vi hjälper just nu företag i Stockholm att hitta nya kollegor. Därför söker vi dig som är fordonstekniker och är på jakt efter nya utmaningar.

Du erbjuds:

·                         En arbetsplats fylld av samarbete och glädje.

·                         Goda utvecklingsmöjligheter internt i organisationen.

·                         En trygg arbetsplats med generösa arbetsvillkor och förmåner.

·                         Möjlighet att arbeta nära ditt hem

Kraven för tjänsterna varierar men vanligtvis är grundkraven att du är utbildad fordonstekniker och har dokumenterad arbetslivserfarenhet i rollen som fordonstekniker/mekaniker. Vi tror även att du behärskar svenska i tal & skrift och har B-körkort.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så ringer vi dig för att berätta mer om tjänsterna.


Snickare/Takläggare till RH Stockholms Takentreprenad Haninge
Stockholm  2021-06-04

Stockholms Takentrepenad AB är ett kvalitetsföretag inom takservice. Med kunden i fokus utför vi små och stora entreprenader med moderna lösningar för hög kvalité. Vi värdesätter långsiktighet och arbetsglädje och är därför noga med uppföljning av våra utföranden. Med Utbildad personal, täta uppföljningar och god arbetsledning säkrar vi balansen mellan resultat och kvalité. Vi på Stockholms Entreprenad AB anser att det är viktigt att kunna erbjuda våra kunder ett bra arbete och högkvalitativa produkter som tillsammans gör att taken som vi lägger håller i många år.

I takt med företagets utveckling söker vi nu en takläggare till Stockholm

Som takläggare hos oss kommer du att få arbeta i ett härligt team med ungefär 10 st kollegor som arbetar för ett gemensamt mål att hela tiden bli bättre och utvecklas inom sin yrkeskategori. Vi sitter i nybyggda lokaler i Haninge och arbetar i hela Storstockholm.

Arbetstider: Mån-fre 07–16

För att lyckas i rollen som takläggare har du arbetat ett par år som takläggare och är för det mesta självgående i arbetet.
Det är viktigt att du har kunskap av att arbeta med tegel, papp och plåt. Du är flexibel och kan arbeta både i grupp och självständigt.

Vi erbjuder dig möjligheten att jobba på ett mindre företag där den familjära känslan är stor och där du får arbeta brett inom många olika områden. Vi har även helt nya Peugeot Expert bilar som vi använder när vi gör Stockholms Tak säkrare. Vi har självklart kollektivavtal och möjlighet till bil finns.
Tanken är att man på sikt ska ha en roll med mer ansvar - om man har det som ambition.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Du kommer att bli direkt anställd av RH Stockholm Takentrepenad. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Oscar Thiele 073 - 5811804. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Mättekniker
Stockholm  2021-07-08

Känner du att det är dags för en nystart i din karriär i en roll där du får bygga långsiktiga relationer samt utmana dig själv dagligen i ditt arbete? Om svaret är JA på dessa frågor kan du vara Rios nya konsult i rollen som mätningstekniker. Här får du möjlighet att utvecklas i din yrkesmässiga roll då du arbetar i olika projekt och möter nya kontakter dagligen. Låter detta som rätt möjlighet för dig? Läs vidare nedan och ansök redan idag!

Arbetsuppgifter:

Rollen som mätningstekniker på Rios Bygg & Anläggningsmätning AB innefattar ett stort eget ansvar där du arbetar som konsult mot externa beställare inom bygg- & anläggningsbranschen. Du arbetar tätt tillsammans med arbetsledare och platschefer samt är med i olika skeden av byggnadsprocessen. För att leverera på högsta nivå driver du ett projekt i taget ute hos kunderna.

·      I denna roll arbetar du som mätkonsult tätt tillsammans med andra yrkesgrupper.

·      Du arbetar både mot kommuner, stora byggentreprenörer och mindre projekt mot privatpersoner.

·      Huvuduppgiften är att se till att alla handlingar blir verklighet, där alla dokument och papper följer planerna. 

·      Du startar och slutar arbetsdagarna hos beställaren.

Du erbjuds:

·      En position i en mindre och platt organisation under en stor tillväxt där det finns möjlighet till ledande position på sikt.

·      Plats i ett företag med mycket kunskap in-house där du får möjlighet att utvecklas och växa.

·      Tjänstebil, kollektivavtal, telefon & dator mm.

·      En roll där du får ta stort eget ansvar.

Vi söker dig som:

·      Har cirka 2–3 års erfarenhet eller mer i rollen som mätningstekniker. Om du har en byggteknisk utbildning inom mätningsteknik är det meriterande. 

·      Är självgående i rollen och kan ta dig an egna projekt.

·      Talar & skriver svenska flytande.

·      Innehar B-körkort.

Som person är du:

·      Kommunikativ, noggrann och ansvarsfull då du tar eget ansvar över projekten.

·      En problemlösare som lätt kan anpassa din kunskap till olika situationer.

Om företaget:

Rios är mätkonsulter inom bygg- och anläggningsbranschen. Med erfarenhet av diverse mätningsuppdrag som har genomförts år bygg- & anläggningsföretag, arkitekter, privatpersoner, projektörer mm. De erbjuder bland annat inmätning, projekteringsunderlag, volymberäkning, GPS-mätning, byggnät/stomnät, järnvägsmätning osv.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Rios med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Linnéa Gilliusson på mail linnea.gilliusson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.
Ett urval av våra kunder

Vår goda branschförståelse gör oss till en trygg och pålitlig partner till våra kunder liksom kandidater.