Rekrytering & Headhunting
inom Vård & Omsorg

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Vård & Omsorg.

Anlita Jobway Vård & Omsorg
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Barnsjuksköterska/biträdande verksamhetschef till BVC
Stockholm  2018-03-13

Just nu hjälper Jobway en barnavårdscentral med fina lokaler belägen 20 minuters resväg från centrala Stockholm att komma i kontakt med en barnsjuksköterska

Verksamheten kommer huvudsakligen att bedrivas under helgfria dagar, måndag-fredag kl. 08.00-17.00. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på mottagningen, som exempelvis socionomer och psykologer. Du kommer få möjligheten att arbeta i en hemtrevlig och trivsam miljö i nyrenoverade lokaler. Utöver din roll som barnsjuksköterska kommer du ha en viktig roll i verksamheten då du är med och formar mottagningen och det arbete som bedrivs.

Du bör ha en god kommunikationsförmåga, vara professionell och lyhörd i bemötandet av föräldrar och barn för att skapa goda relationer. Tidigare arbete på BVC är ett krav då du skall känna dig trygg i att arbeta självständigt såväl som i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Barnavårdscentralens verksamhet riktar sig främst till föräldrar med barn 0-6 år. Vi erbjuder barnhälsovård i enlighet med barnhälsovårdens nationella basprogram framtaget av Stockholms läns landsting. Vi använder oss av journalsystemet Take Care.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats i fina lokaler. Du kommer du ha stora möjligheter att komma med idéer och våra beslutsvägar är korta.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar mottagningen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, 08-511 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Läkare i allmänmedicin
Norrtälje  2018-03-07

Vårdbolaget TioHundra AB driver fem vårdcentraler med varierande storlek. I norr finns Hallstavik och Väddö, i Norrtälje stad finns Södra och Norra, och i söder ligger Bergshamra med filial på Blidö – som patienterna utnämnt till Sveriges bästa vårdcentral! Alla våra vårdcentraler erbjuder ett team bestående av utbildade och erfarna specialister inom allmänsjukvård. TioHundra AB:s 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats.

Vill du vara med och skapa framtidens vårdcentral med möjlighet till telemedicinska läkarbesök och digitala lösningar för att kunna arbeta bitvis hemifrån eller någon annan plats?

Vi söker dig som är leg läkare med specialistkompetens i allmänmedicin och är sugen på ett varierande och spännande jobb med mycket patientkontakt. På våra vårdcentraler arbetar vi i ett nära och dagligt samarbete kring patienten, med en medicinsk, social och psykologisk helhetssyn. För dig finns möjligheten att arbeta på vår vårdcentral i Bergshamra som också har mottagning på Blidö i Roslagens skärgård.


Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du har ett stort intresse av att arbeta i team tillsammans med andra yrkeskompetenser där patienten står i fokus.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Hos oss har du stor möjlighet att skräddarsy dina arbetsvillkor och arbetstider.

Här får du även möjlighet att utveckla vården i en nyskapande och positiv anda. Vi jobbar gränsöverskridande och har ett nära samarbete med bland annat akutsjukhus, äldreomsorg och psykiatri – allt finns i vårt bolag.

Vi är positiva till forskningsarbete och andra intresseområden. Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang kommer vi att erbjuda en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats.


Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vårdbolaget TioHundra med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, tel. 08 511 617 45.

Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Leg. Psykolog till BUP
Norrtälje  2018-02-28

TioHundra AB:s 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats.

Till Norrtälje BUP söker vi nu en 
Legitimerad Psykolog alternativt specialistpsykolog

Vi söker dig som har ditt största intresse i att ta hand om barn som på ett eller annat sätt mår dåligt psykiskt. Vi söker såväl behandlande psykolog som neuropsykolog. Bedömning diagnostik och behandling är viktiga och huvudsakliga uppgifter. Vi arbetar alltid i ett nära teamarbete med läkare, socionomer, sjuksköterskor, specialpedagoger och arbetsterapeut. Kontinuerlig handledning ingår i tjänsten.

För att lyckas i rollen är du legitimerad psykolog med erfarenhet av utredning och behandling av barn. Du har ett intresse för barn och dess utveckling och/eller intresse för neuropsykiatriska frågeställningar. Det är meriterande om du är specialist eller på väg att bli specialist.

Vi arbetar i en organisation där gott bemötande och delaktighet står i fokus. Stor vikt läggs därför vid förmåga att skapa goda relationer samt vilja och förmåga att vara lyhörd och smidig i det vardagliga teamarbetet och i mötet med patienter och deras familjer. Arbetet kräver såväl god förmåga till ovanstående samt eget ansvarstagande, självständighet och egen förmåga att strukturera arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Vi erbjuder möjligheten att utvecklas i ditt yrke som psykolog. Vi värnar om vår personal och erbjuder både flextid och individuell schemasättning såväl som individuell lönesättning. Vi är ett hälsofrämjande företag med rökfria arbetsplatser och subventionerad friskvård. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Tiohundra AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Linn Klofsten, tel 08-511 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.


Specialistläkare i psykiatri
Stockholm  2018-02-28

I ett unikt samarbete mellan vuxenpsykiatrin, socialpsykiatrin och beroendevården har två nya enheter bildats, Specialistmottagningen och Fokushuset, med syfte att erbjuda ett ökat utbud av ickemedicinskt stöd och aktiviteter med fokus på det friska. Samarbetet trampar upp nya stigar för patienten med fokus på stärkande individ- och gruppinsatser för ett fungerande liv.

Vi är en del av Tiohundra – det kompletta vårdbolaget i Roslagen. Här finns allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, BVC, mödravård, funktionsstöd, psykiatri och personlig assistans. Vi jobbar aktivt med forskning och nya tekniska lösningar. Vårt arbete har uppmärksammats både nationellt och utomlands, och har gett oss flera fina utmärkelser. I patientenkäten har vår akutmottagning och en av våra vårdcentraler utsetts till bäst i Sverige. I vår medarbetarundersökning har vi topplacering inom Stockholms läns landsting.
Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm.

Vi söker just nu en specialistläkare inom psykiatri till vår specialistmottagning.

Dina arbetsuppgifter består primärt av bedömning, diagnostisering, utredning och behandling av patienter med pågående specialistpsykiatrisk kontakt samt kontakt med vårdgrannar och berörda myndigheter. Du har din grundläggande hemvist i ditt specifika team men kan vid behov bli delaktig i tillfälliga insatser inom hela verksamheten

Vi ser att du är specialistläkare inom psykiatri och erfarenhet av att arbeta inom psykiatrisk öppenvård är meriterande. Du är van att arbeta självständigt samtidigt som du trivs med att arbeta i team. Förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter värderas högt liksom en beredskap att anpassa dina insatser, även utifrån hastigt uppkomna behov och förutsättningar.

 

Vi erbjuder
Vill du utvecklas i ditt yrke som psykiatriker? Vi erbjuder en inspirerande arbetsplats med möjlighet att utveckla dina kunskaper inom olika diagnoser och mycket av diagnostiseringen sker i team. Vi värnar om vår personal och erbjuder både flextid och individuell schemasättning såväl som individuell lönesättning.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Tiohundra AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Linn Klofsten, tel 08-511 617 45. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Hudläkare
Göteborg  2018-03-14

Diagnostiskt Centrum Hud är en hudkoncern som driver specialistläkarmottagningar i Stockholm, Göteborg och Malmö. Våra läkare är hudläkarspecialister med lång erfarenhet. Vi har ett särskilt intresse för misstänkta hudtumörer, det vill säga fläckar, prickar eller födelsemärken på huden som våra patienter oroar dig för ska vara någon form av hudcancer. Vi tar emot över 50 000 patientbesök per år. 

Diagnostiskt Centrum Hud i Sverige AB är den största privata hudläkarkliniken i Sverige och har samlat spetskompetensen av dermatologer på våra kliniker i Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi drivs av en idé att minska vårdköer så att fler patienter får en bedömning och inledd utredning av en hudläkarspecialist inom dagar-veckor. Kortare väntetid innebär minskad oro och lidande, och vad gäller misstänkt hudtumör, även räddande av liv. Vi vill vara ett gott exempel inom privatdriven vård genom att inkludera forskning, utveckling och utbildning. 

Vi ser till helheten och driver i samma lokaler en estetisk mottagning där vi tar hand om patienters besvär som inte bedöms gå under landstingets regi. Vi ser det därför som ett plus om du har erfarenhet/intresse inom den estetiska dermatologin.

 

Diagnostiskt Centrum Hud i Sverige AB söker en legitimerad Hudläkare på heltid till Diagnostiskt Centrum belägen i hjärtat av Göteborg. Vår fina lokal ligger en kort promenad från pendeltågsstationen i Göteborg. Verksamheten befinner sig i ett expansionsskede och tar emot patienter året runt.

Verksamheten bedrivs huvudsakligen under helgfria dagar, måndag-torsdag kl. 08.00-16.00, fredag 08.00-12.00. Du kommer att arbeta såväl självständigt som i team med övriga personalkategorier på mottagningen. Utifrån diagnostiskt centrums målsättningar ska verksamheten verka för att bidra till bästa möjliga fysiska, psykiska och sociala hälsa för alla patienter och anställda. Verksamheten ska även förebygga ohälsa hos alla patienter samt tidigt identifiera och initiera åtgärder vid problem hos patientens hälsa och utveckling.

Vi arbetar därför i team med personal från den stora delen utav vården. Du kommer få möjligheten att arbeta i en hemtrevlig och trivsam miljö i fräscha lokaler.

Du bör ha en god kommunikationsförmåga, vara professionell och lyhörd i bemötandet av patienter för att skapa goda relationer. Du bör ha erfarenhet från tidigare arbete som hudläkare och känna dig trygg i att arbeta självständigt såväl som i team. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Diagnostiskt Centrum Huds verksamhet riktar sig främst till hudsjukdomar. Vi erbjuder patentgaranti till våra läkare eftersom att vi har ett samarbete med Västragötalandsregionen.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats i fina lokaler. Då vi befinner oss i ett expansionsskede kommer du ha stora möjligheter att komma med idéer och våra beslutsvägar är korta.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Diagnostiskt Centrum Hud i Sverige AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Linn Klofsten, 08-511 617 45. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.