Rekrytering & Headhunting
inom Vård & Omsorg

Sök lediga jobb eller ta hjälp
av våra rekryterare inom Vård & Omsorg.

Anlita Jobway Vård & Omsorg
Pågående uppdrag
Bli headhuntad

Senast inkomna jobb

Läkare i allmänmedicin
Norrtälje  2018-09-30

Vårdbolaget TioHundra AB driver fem vårdcentraler med varierande storlek. I norr finns Hallstavik och Väddö, i Norrtälje stad finns Södra och Norra, och i söder ligger Bergshamra med filial på Blidö – som patienterna utnämnt till Sveriges bästa vårdcentral! Alla våra vårdcentraler erbjuder ett team bestående av utbildade och erfarna specialister inom allmänsjukvård. TioHundra AB:s 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats.

Vill du vara med och skapa framtidens vårdcentral med möjlighet till telemedicinska läkarbesök och digitala lösningar för att kunna arbeta bitvis hemifrån eller någon annan plats?

Vi söker dig
som är leg läkare med specialistkompetens i allmänmedicin och är sugen på ett varierande och spännande jobb med mycket patientkontakt. På våra vårdcentraler arbetar vi i ett nära och dagligt samarbete kring patienten, med en medicinsk, social och psykologisk helhetssyn. För dig finns möjligheten att arbeta på vår vårdcentral i Bergshamra som också har mottagning på Blidö i Roslagens skärgård.

Som person är du lyhörd för våra patienters totala behov och bemöter patienten med ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt. Du har ett stort intresse av att arbeta i team tillsammans med andra yrkeskompetenser där patienten står i fokus.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet. Hos oss har du stor möjlighet att skräddarsy dina arbetsvillkor och arbetstider.

Här får du även möjlighet att utveckla vården i en nyskapande och positiv anda. Vi jobbar gränsöverskridande och har ett nära samarbete med bland annat akutsjukhus, äldreomsorg och psykiatri – allt finns i vårt bolag.

Vi är positiva till forskningsarbete och andra intresseområden. Om du erbjuder oss din kunskap och ditt engagemang kommer vi att erbjuda en stimulerande, trivsam och positiv arbetsplats.

Intresserad och vill veta mer?
I denna rekrytering samarbetar vårdbolaget TioHundra med rekryteringsföretaget Jobway. Skicka din ansökan via länken, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Quality Assurance
Stockholm  2018-08-31

På Paragon Nordic arbetar vi för att förnya produkter och förverkliga produktidéer som förbättrar människors vardag och skapar en mer hållbar värld. Varje dag producerar vi hundratusentals högkvalitativa och hållbara produkter som återfinns i människors badrumsskåp, garage och städskåp.

Paragon Nordic utvecklar och producerar kemiska produkter inom kosmetik, teknik, livsmedel, hushåll, medicinteknik och pharma åt våra kunders varumärken. Vi har produktionsenheter i Vallentuna, Eket, Vilnius (Litauen) och Skarnes (Norge) och våra kunder finns huvudsakligen i Norden. Vi är stolta över att arbeta med våra kunder hela vägen från en produktidé till dess att de har färdiga produkter på deras lager.

Avdelningen för kvalitet, miljö och regulatori (QSR) ansvarar för att säkerställa att verksamheten och tillverkade produkter lever upp till lagstiftning och övriga krav. Detta innefattar att vi stödjer organisationen och våra kunder med kunskap inom våra expertisområden.

Till avdelningen i Vallentuna söker vi nu en noggrann och lösningsorienterad QA med god samarbetsförmåga och social kompetens.

I rollen som QA kommer du underhålla, driva och administrera företagets ledningssystem, främst inom cGMP och ISO13485 (medicinteknik) men också arbeta med kvalitetsrelaterade frågor inom våra affärsområden kosmetik och teknik. Du kommer arbeta nära vår produktionsenhet inom pharma, där vi tillverkar läkemedel och medicintekniska produkter.

Paragon är ständigt i rörelse i syfte att ligga i framkant när det gäller produktutveckling. Detta präglas i rollen som QA vilket gör tjänsten variationsrik. Vi tror därför att du uppskattar olika moment i rollen och har en god förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete.

Du kommer även vara delaktig i förbättringsprojekt inom kvalitetsområdet och närliggande områden.

Därmed får du en nyckelroll mellan oss, kunden och slutkonsument då du skapar en trygghet för konsumenter att den produkt de håller i sin hand är utvecklad och producerad på bästa sätt med patienten, kvalitet och miljön i fokus.

Kvalifikationer
För att lyckas i rollen tror vi att du har en naturvetenskapligutbildning från universitet eller högskola alternativt erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, gärna från producerande företag.

Sannolikt har du verkat i en miljö med regulatoriska krav inom läkemedel, medicinteknik eller kosmetik alternativt liknande verksamhet och därmed förvärvat erfarenhet från relevanta regelverk och standarder (GMP, MDD, ISO 13485, ISO 22716, ISO 9001).

Vi prioriterar hög kvalitet och ser det därför som en självklarhet att du trivs med gediget kvalitetsarbete. En god kommunikationsförmåga i tal och skrift på svenska och engelska samt datorvana är krav. Det är meriterande om du har erfarenhet av dokumenthanteringssystem.

Vi söker dig som är nyfiken och initiativtagande men samtidigt strukturerad, noggrann och tycker om dokumentationsarbete.

Vi erbjuder dig ett företag med en god stämning, där arbetsmiljö och trivsel värderas högt vilket en låg personalomsättning vittnar om. Företaget är fackligt ansluten och du erbjuds flertalet förmåner samt goda utvecklingsmöjligheter i din yrkesroll.

I kombination med att vi erbjuder ett team med god sammanhållning erbjuds du även en roll som du får  möjlighet att ta eget ansvar i. Uppskattar du att komma med förbättringsförslag och skapa innovativa projekt tror vi att du kommer trivas i rollen. Utöver detta investerar vi även i utbildning och nya produkter.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40. Skicka din ansökan via länken snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.


Leg. Psykolog till BUP
Norrtälje  2018-08-31

TioHundra AB:s 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats.

Till Norrtälje BUP söker vi nu en 
Legitimerad Psykolog alternativt specialistpsykolog

Vi söker dig som har ditt största intresse i att ta hand om barn som på ett eller annat sätt mår dåligt psykiskt. Vi söker såväl behandlande psykolog som neuropsykolog. Bedömning diagnostik och behandling är viktiga och huvudsakliga uppgifter. Vi arbetar alltid i ett nära teamarbete med läkare, socionomer, sjuksköterskor, specialpedagoger och arbetsterapeut. Kontinuerlig handledning ingår i tjänsten.

För att lyckas i rollen är du legitimerad psykolog med erfarenhet av utredning och behandling av barn. Du har ett intresse för barn och dess utveckling och/eller intresse för neuropsykiatriska frågeställningar. Det är meriterande om du är specialist eller på väg att bli specialist.

Vi arbetar i en organisation där gott bemötande och delaktighet står i fokus. Stor vikt läggs därför vid förmåga att skapa goda relationer samt vilja och förmåga att vara lyhörd och smidig i det vardagliga teamarbetet och i mötet med patienter och deras familjer. Arbetet kräver såväl god förmåga till ovanstående samt eget ansvarstagande, självständighet och egen förmåga att strukturera arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.

Vi erbjuder möjligheten att utvecklas i ditt yrke som psykolog. Vi värnar om vår personal och erbjuder både flextid och individuell schemasättning såväl som individuell lönesättning. Vi är ett hälsofrämjande företag med rökfria arbetsplatser och subventionerad friskvård. Du når oss enkelt med bekväm och wifi-utrustad direktbuss från Stockholm. 

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Tiohundra AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Madeleine Axner, tel 08-520 01 743. Urval sker löpande och din ansökan behandlas konfidentiellt.