Javautvecklare

Logotyp

Javautvecklare

Viati är en snabbväxande IT-konsult leverantör inom systemutveckling och integration. Vi tror på individer som tror på sig själva. Erfarna individer med marknadsledande kompetens och med en vilja att hitta rätt balans mellan arbete och privatliv. Konsulter som söker friheten som egen företagare men tryggheten som anställd. På Viati styr du över din egen situation, men har även möjlighet att påverka företaget som helhet. Sedan starten har vi arbetat med att utveckla system åt många av Sveriges största företag. Vi kombinerar teknisk spets med en förmåga att sätta oss in i och förstå våra kunders verksamhet. Med vår branschkunskap, bland annat inom spel, handel och försäkring hjälper vi våra kunder till bättre användarupplevelser och effektivare processer. Vi är stora nog att lösa komplexa utmaningar. Tillräckligt små för att ta personligt ansvar.

För att lyckas som Senior utvecklare på Viati arbetar du med Javautveckling/arkitektur idag och har gjort det de senaste fem åren. Du har erfarenhet från Java EE och applikationsservrar som Tomcat, Web Logic och/eller JBoss. Du är van att arbeta med design/arkitektur i utvecklingsprojekt och är antagligen en fullstack-utvecklare. Du jobbar agilt idag och har sannolikt erfarenhet av ett flertal olika utvecklingsspråk/ramverk/verktyg såsom Spring MVC, AngularJS, Node.JS, Oracle/MySQL och JMS. Eftersom allt fler av de verktyg, plattformar och ramverk som används hos våra kunder bygger på öppen källkod, ser vi gärna att du är engagerad inom öppen källkod och att du är van vid att dela med dig samt att delta i relevanta Communitys.

Vi tror vidare att du har en akademisk examen och att du behärskar svenska i såväl tal som skrift.

Konsultrollen ställer höga krav på affärsmannaskap och social kompetens. Du trivs därför i en roll där du har mycket kontakt med kunder och kollegor. Du är prestigelös, utåtriktad, drivande, engagerad och kvalitetsmedveten. Din vilja att utvecklas är stark och du håller dig uppdaterad på de senaste teknikerna och idéerna inom systemutveckling.

Vi erbjuder dig spännande roller och intressanta uppdrag. Du får jobba med några av marknaden vassaste konsulter med lång erfarenhet i ett välmående personalägt företag. Vi prioriterar kompetensutveckling, god sammanhållning, sociala aktiviteter och att ha riktigt kul tillsammans. Vi tror på frihet under ansvar och hos oss får du IT-konsultmarknadens bästa lön.

Intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Jobways rekryteringskonsult Mathilda Törnlöf, tel 08 510 60 389. Skicka din ansökan till mathilda.tornlof@jobway.se snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert