Javautvecklare

Logotyp

Javautvecklare

Contribe som är en snabbt växande leverantör inom systemutveckling, test & verifiering och processutveckling, bildades med visionen om att skapa lokalt förankrade konsultgrupperingar, så kallade ”Tribes”.  En ”Tribe” består av engagerade människor med lika värderingar. Vi som arbetar på Contribe är entusiaster som ser konsultrollen som en livsstil.

Med passion, engagemang och hög kompetens löser vi kundernas behov och gör det svåra enkelt. Våra medarbetare har goda möjligheter att påverka och hjälpa till att bygga upp verksamheten. Vi är engagerade och intresserade personer som gillar att ha kul på jobbet. Tillsammans utgör vi ett gott gäng som delar med oss av vår kunskap och hittar på saker ihop!

Contribe finns etablerat i Stockholm, Göteborg, Växjö och i Karlskrona med huvudkontor.

För tillfället söker vi en Javautvecklare till Stockholm.

Vem är du?Vi vill att du har arbetat som systemutvecklare och programmerare med inriktning Java, under minst tre års tid. Eftersom att Contribes många kunder är verksamma inom bank, finans och försäkring – ser vi att du har erfarenhet från branschen. Du har vidare en vana av att arbeta agilt och i grunden en relevant utbildning inom data- eller systemvetenskap från universitet/högskola. Vi söker även dig som är serviceminded, strukturerad och konsultmässig i din profil. Du bör känna ansvar, kunna ta initiativ och ha lätt för att arbeta självständigt precis som i grupp. Svenska i tal och skrift är ett krav.

Vi erbjuder dig en fri roll på ett företag med ett stort kontaktnät och flertalet uppdrag att välja bland. Du kommer vara lite av din egen företagare i företaget – där du till stora delar själv bestämmer över din tillvaro. Du kommer att styra din egen budget och välja vilka förmåner som du själv prioriterar. Som anställd på Contribe kommer du att få vara med på en spännande resa och samtidigt delaktig i företagets expansion i Stockholm-regionen.

Är du intresserad och vill veta mer? I denna rekrytering samarbetar Contribe med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Anders Enström, tel. 08-511 617 41. Skicka din ansökan till anders.enstrom@jobway.se snarast och märk din ansökan med ”Javautvecklare till Contribe”. Urval sker löpande och samtliga ansökningar hanteras konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer