Säljsupport

Logotyp

Säljsupport

Är du en utåtriktad, noggrann och kommunikativ person som vill arbeta i en administrativ och variationsrik roll? Gillar du att utföra ditt arbete systematiskt och effektivt? Är du en ansvarstagande person som har ett par års erfarenhet från kundsupport kan du vara asecos nya

Säljsupport

Som säljsupport på asecos kommer du, från kontoret i Uppsala, arbeta med offerthantering, orderregistrering, hantering av frakt och logistik samt andra affärsrelaterade sysslor. Du blir en del av supportavdelningen och agerar som länk mellan kund, medarbetare och fabrik.

För att lyckas i rollen har du ett par års erfarenhet från kundnära arbete, gärna inom försäljning, support och/-eller kundtjänst. Du är trygg med att kommunicera med andra människor, såväl muntligt som skriftligt. Då asecos växer kraftigt rekryteras denna tjänst i syfte att avlasta övriga kollegor. Med anledning av detta motiveras du av att ge service och support.

Du har god datavana samt är flytande i svenska och engelska. Har du erfarenhet av frakt och logistik är det meriterande. Likaså är det meriterande om du behärskar tyska, finska eller danska.  

Du erbjuds:

  • En arbetsplats med kompetenta och trevliga kollegor
  • Ett lönsamt, välmående och växande företag med en varm och omhändertagande företagskultur
  • En stabil och trygg arbetsgivare som verkar i en internationell miljö

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar asecos med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsulter Oscar Thiele, oscar.thiele@jobway.se, 073 581 18 04 och Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 073 516 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om asecos

Vi är experter på säker hantering och förvaring av farligt material, så som brandfarlig vätska, gas, kemikalier, litiumjonbatterier och liknande. Vi har i snart 30 år varit aktivt involverade i internationella föreningar och arbetsgrupper för att utveckla innovativa och hållbara produkter för att möta utmaningarna med att lagra farliga material.

asecos är världens ledande tillverkare av brandklassade kemikalieskåp enligt den europeiska standarden EN 14470 del 1 och del 2, med huvudkontor och tillverkning i Gründau Tyskland. asecos AB är ett av sju dotterbolag till asecos GmbH, med ansvar för den nordiska marknaden.

Varmt välkommen till oss!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert