Systemutvecklare

Logotyp

Systemutvecklare

Är du på jakt efter en ny och långsiktig utmaning i ett stabilt företag med goda förutsättningar till personlig utveckling? I rollen som Systemutvecklare arbetar du i ett företag som satsar på sin personals utveckling och den senaste tekniken. Som Systemutvecklare kommer du få arbete i spännande projekt mot samhällsviktig verksamhet. Låter detta som en tjänst för dig? Läs vidare och ansök idag.

Om rollen:
I rollen som erfaren systemutvecklare kommer du att arbeta varierat i små och stora projekt mot kundens olika behov.
Arbetet innefattar nyutveckling av tilläggsprodukter för laboratorieinformationssystemet inom hälsa och sjukvård men också förvaltning och support av de system som finns hos våra kunder. Rollen kommer att innebära arbete och utveckling inom både front-end och back-end. Som erfaren systemutvecklare skapar du större integrationer och deltar i utvecklingsprojekt vilket innebär en större tyngd på programmering i backend.

Rollen som systemutvecklare kan t.ex. innebära:

 • Utveckling av ny funktionalitet i laboratorieinformationssystemet (LIS).
 • Utveckla integrationer mellan LIS, analysinstrument och andra externa system.
 • Vidareutveckla och förbättra befintliga produkter vad gäller funktionalitet och användarvänlighet
 • I verksamheten har du nära kontakt med kunder, leverantörer samt dina kollegor på företaget.

Du erbjuds:    

 • En fri roll som är 100% på distans med möjlighet till hybrid.
 • Få vara med och utveckla framtidens system inom hälsa & sjukvård.
 • Frihet under ansvar där du kan planera dina arbetsdagar för att få ihop vardagen.

Vi söker dig som har:

 • Högskoleutbildning eller annan eftergymnasial utbildning inom systemutveckling programmering, datavetenskap eller likvärdigt.
 •  Minst 2 års erfarenhet av likvärdig roll.
 •  Programmeringskunskaper i ett eller flera programmeringsspråk
 • Uttrycker dig väl i svenska och engelska i tal och skrift.

Meriterande om du har erfarenhet av:
– Utveckling av laboratorieinformationssystem och/eller informationssystem inom hälso- och sjukvård.
– Utveckla integrationer inom hälso och sjukvård av olika slag, t.ex.
– Webbutveckling med grundläggande kunskap av HTML/CSS/ JavaScript

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan!
I denna rekrytering samarbetar Autonik med Jobway Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Oscar Thiele på mail Oscar.Thiele@jobway.se. eller 073 – 5811804. Vi tillämpar löpande urval. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:
Autonik AB är ett etablerat mjukvaruföretag som specialiserat sig inom IT-system för klinisk laboratoriemedicin. Våra huvudprodukter är vårt laboratorieinformationssystem (LIS) wwLab tillsammans med systemet wwSync för hantering av laboratoriesvarshistorik på regional eller nationell nivå. T.ex. så bygger Danmarks nationella mikrobiologidatabas på våra produkter.

Huvudkontoret är beläget i Norrköping men dina kollegor arbetar regionalt runt om i Sverige, Danmark och Finland. Det viktiga för oss är inte var du bor utan vem du är. Vi har lång erfarenhet av distansarbete och har utarbetade metoder för detta. Autonik består idag av ett team om tio personer där varje enskild anställd syns och kan påverka arbetets framtida utformning. Vi är måna om att våra medarbetare skall trivas hos oss och samlas regelbundet till fysiska möten för planering, projekt, teamwork och trevlig samvaro
Tillsammans med vårt finska moderbolag Mylab är vi det största företaget i Norden inom kliniska laboratoriesystem med ca 135 anställda och nu satsar vi på att utöka vår verksamhet.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert