Ekonomiassistent/Projektadministratör

Logotyp

Ekonomiassistent/Projektadministratör

Är du en initiativtagande och strukturerad ekonomiassistent/administratör som vill bli en del av ett företag under tillväxt där hög kompetens, gemenskap och sammanhållning är något du värdesätter? Ser du dig själv som en ”spindel-i-nätet” person och uppskattar trivsel och närvarande kollegor? Då vill vi gärna höra mer om dig, ansök redan idag!

I tjänsten som Ekonomiassistent/administratör med utgångspunkt Linköping/Norrköping kommer du ha en central och viktig roll på ett stabilt och omtyckt företag under tillväxt. Du kommer utföra traditionella ekonomiuppgifter samt kontrollfunktioner, vilket innefattar administration, underlagshantering, fakturering, kontering leverantörsfakturor, kravhantering, planering och koordinering av interna och externa projekt samt delta i ISO arbete.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Arbetat som ekonomiassistent eller administratör alternativt likvärdig roll.
  • Grundläggande kunskaper i bokföring och fakturering.
  • Svenska i tal och skrift.
  • Bakgrund från tekniksektorn är meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en som trivs i en central roll och gärna tar egna initiativ med en positiv inställning inför nya utmaningar. Du är noggrann, strukturerad, effektiv och har ett bolagstänk.

Mericon Engineering erbjuder:

  • Ett familjärt bolag med gott renommé.
  • Goda förmåner inkl. vinstdelningssystem.
  • En viktig och utvecklande roll på ett tillväxt företag.

Om företaget:
Mericon Engineering AB tillhandahåller ingenjörs- och konsulttjänster för kunder inom energibranschen och processindustrin. Vi erbjuder strategisk rådgivning och ingenjörstjänster med marknadens bästa kompetens. Vår kärnkompetens finns inom energisektorn, petrokemi och bioraffinaderi samt inom pappers- och massaproduktion.Vi är en del av den nya generationen teknikkonsulter som fokuserar på kundernas lönsamma helhetskoncept.

Mericon Engineering AB består i dag av drygt 45 medarbetare med lång erfarenhet och kunskaper inom energibranschen och processindustrin. Vi är i ett expansivt skede där vi bara ser möjligheter, vilket naturligtvis gör vårt jobb både roligt och väldigt inspirerande.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Mericon Engineering med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Adam Wilander, adam.wilander@jobway.se

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert