Säljare, tyngre maskiner

Logotyp

Säljare, tyngre maskiner

Är du en ambitiös och resultatorienterad person som vill arbeta i en nyskapad roll? Är du en självgående säljare som vill arbeta i en företagskultur som är präglad av en familjär stämning och korta beslutsvägar? Om du är intresserad av en ny utmaning och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Kiesel i Scandinavia söker

Säljare, tyngre maskiner – mellersta Sverige

I tjänsten som säljare på Kiesel utgår du hemifrån. Sannolikt bor du runt Mälardalen, Östergötland eller Jönköping. Du arbetar i team tillsammans med Kiesel´s VD med fokus på uppsökande försäljning. Då tjänsten är nyskapad kommer du få möjlighet att forma rollen under resans gång. Du prospekterar, kontaktar och bokar säljmöten med inköpschefer, produktionschefer eller platschefer inom avfallsindustrin, med tydliga nyckeltal. De maskiner du saluför är i första hand Fuchs materialhanteringsmaskiner och Kiesels portfölj med krossar och siktar. 

Du planerar dina egna dagar och veckor, under eget ansvar. Sannolikt motiveras du av att bygga långvariga och lojala kundrelationer med fokus på affärer.

Din profil

  • 3-4 års erfarenhet från tung industri, gärna från en teknisk eller säljande funktion
  • B-körkort, flytande i svenska och engelska samt god datavana
  • Har du sålt eller arbetat med tyngre maskiner tidigare som tex krossar, grävmaskiner, hjullastare eller lastbilar är det meriterande.

Du erbjuds:

  • Generös ersättning, såväl fast som rörlig del
  • Att arbeta tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor
  • En fri och flexibel roll
  • Ett lönsamt, välmående och växande företag med en varm och omhändertagande företagskultur

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Kiesel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Kiesel
Sedan 2002 arbetar Kiesel Scandinavia AB som en partner inom skrot- och återvinningsindustrin. Kiesel omsätter ca 145MSEK med sund vinstmarginal. Kiesel Scandinavia AB är en del av KIESEL GROUP, som är en av Europas största återförsäljare för materialhanteringsmaskiner och tillbehör för återvinningsindustrin, med mer än 1200 anställda och filialer i 9 länder.

Med sina 10 medarbetare från kontoret i Gunnilse hälsar Kiesel dig varmt välkommen att söka tjänsten som redovisningsekonom!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert