Teamleader

Logotyp

Teamleader

Är du en person som trivs i en nyskapad roll på ett välmående och tryggt företag? Vill du bli en ledare som får möjlighet att påverka dina medarbetares arbetsvardag? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Parkman i Sverige söker dig som vill bli deras nya

Teamleader

I rollen som teamleader ansvarar du för ca 15 medarbetare med utgångspunkt från Parkmans olika driftställen som primärt är på norra sidan av Stockholm samt från huvudkontoret i Täby. Tjänsten är på heltid och du rapporterar till den operativa chefen.

Tjänsten är variationsrik där du arbetar nära dina medarbetare med coachning, vägledning och stöttning. Du säkerställer att fordonsflottan hålls uppdaterad och i gott skick samtidigt som du deltar aktivt i övervakning och utfärdar kontrollavgifter. Utöver detta arbetar du med verksamhetsutvecklande åtgärder för att skapa ett väl fungerade affärsområde.

Har du erfarenhet från att arbeta i en utmanande miljö med krävande kunder ser vi gärna att du söker tjänsten. Det kan till exempel varit från uppdrag som ordningsvakt, parkeringsvakt, inkassobolag eller liknande. Då tjänsten är nyskapad finns det, för rätt person och om intresse finns, möjligheter att växa med rollen.

Din profil

  • Trygg och lösningsorienterad ledare med integritet och skinn på näsan
  • Flytande i svenska tal och skrift, B-körkort samt god administrativ vana
  • Har du erfarenhet som parkerings- eller ordningsvakt och/-eller genomgått någon slags utbildning inom ledarskap eller parkeringsjuridik är det meriterande.

Du erbjuds

  • En ansvarsfull och inspirerande tjänst
  • Goda utvecklingsmöjligheter samt internutbildningar
  • Marknadsmässig ersättning utan obekväma arbetstider

Är du intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Parkman med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40, nicklas.thorstenson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Parkman:

Parkman startade 2010 med fokus på att göra både fastighetsägare och slutkunder nöjda. Med all den erfarenhet vi har byggt upp kan vi idag hantera alla parkeringssystem som finns på marknaden. Vårt mål är att våra uppdragsgivare och parkeringskunder ska uppfatta oss som ett bolag med hög service, ärlighet och att vi återkopplar snabbt.

Parkman har idag cirka 170 parkeringsanläggningar runt om i Sverige med ca 120 000 parkeringsplatser. I 60 stycken av dessa anläggningar har man valt att använda Autopay.

Idag ägs Parkman av Basinvest AB, Areim AB, Per Edlund, Bo Lengholt och Tibia konsult. Omsättningen är över 600 miljoner kronor och vi har en trippel A rating.

Vi är det självklara valet för både fastighetsägare och slutkunder, välkommen till Parkman!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert