Ekonom

Logotyp

Ekonom

Är du en person som trivs i en ansvarsfull roll i en mångfacetterad och spännande koncern? Vill du bli en del av ett inspirerande team som är i starten av en utvecklingsresa? Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Haneberg Säteri AB tillsammans med koncernbolag inom Kruhsberg fastigheter expanderar och söker dig som vill bli deras nya ekonom.

Haneberg är en välmående, familjeägd koncern med en diversifierad bolagsstruktur där tyngdpunkten ligger på bostadsfastigheter, i såväl lantlig som storstadsmiljö. Du utgår från något av kontoren i Haneberg, Eskilstuna eller Kungsholmen, Stockholm. Möjlighet till distansarbete finns. Tjänsten är på heltid och du rapporterar till ekonomichefen.

Tjänsten är variationsrik där du inledningsvis arbetar med traditionell bokföring så som lev- och kundreskontra, periodiseringar, avstämningar, momsdeklarationer och annan typ av administration. För rätt person, och om intresse finns, är möjligheterna goda att växa med rollen. 

Vem är du?

Du är självgående i det löpande ekonomiarbetet och motiveras av att få agera affärsstöd till koncernens samtliga verksamheter. Motiveras du av att få utveckla digitala processer i syfte att effektivisera och utföra arbetet med högre kvalité tror vi att du kommer trivas.

Din profil

  • 3-5 års erfarenhet från liknande arbete och relevant utbildning
  • God kommunikationsförmåga samt data- och systemvana
  • Har du erfarenhet från fastighetsekonomi, och/-eller arbete i Visma, Fortnox, Rillion One (Centsoft) eller likande system är det meriterande

Du erbjuds

  • Ett omväxlande arbete med stor chans att påverka ekonomiavdelningen 
  • Goda utvecklingsmöjligheter i rollen
  • En familjär företagskultur med kompetenta kollegor

Är du intresserad och vill veta mer?

I denna rekrytering samarbetar Haneberg med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Nicklas Thorstenson, 0735 16 52 40, nicklas.thorstenson@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Om Haneberg & Kruhsberg fastigheter

Mitt emellan Eskilstuna och Katrineholm, vid Näshultasjöns sydvästra strand ligger Haneberg Säteri – en vacker karolinsk herrgårdsbyggnad, med anor från 1200-talet. Idag bedrivs huvudsakligen tre verksamheter: fastighetsförvaltning, skogsbruk och lantbruk. Nuvarande ägarna har drivit Haneberg Säteri sedan 1974 med ambition att bevara de historiska miljöerna för framtiden, samt erbjuda bekväma boenden i en vacker och levande landsbygd.

Vi är fyra syskon som driver vidare Kruhsberg Fastigheter som tredje generationen. Vi förvaltar både fastigheter och värderingar som våra föräldrar (och deras föräldrar) formade. Vi bryr oss alla om staden, landet, människorna och mellanrummen. Våra hjärtefrågor är hållbarhet och långsiktighet. Det vi gör ska komma från hjärtat och här är det personerna bakom företaget som skapar värderingarna. Vår grund som familjen skapat i bolaget ihop med våra personligheter.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert