Redovisningsekonom

Logotyp

Redovisningsekonom

Är du en strukturerad och ordningsam person som trivs i en variationsrik roll? Är du en självgående, redovisningsekonom som vill arbeta i en företagskultur som är präglad av en familjär stämning och korta beslutsvägar? Om du är intresserad av en ny utmaning och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Kiesel i Scandinavia söker

Redovisningsekonom

I tjänsten som redovisningsekonom på Kiesel kommer du, från kontoret i Gunnilse, arbeta med löpande bokföring, kund- & leverantörsreskontra, upprätta moms- och arbetsgivardeklarationer samt övrig bolagsadministration. Du ansvarar för månadsrapportering till vårt moderbolag i Tyskland.
I din roll innefattar även att upprätta Årsbokslut, Årsredovisning samt Bolagsdeklaration. Du arbetar tillsammans med kompetenta kollegor på ekonomiavdelningen och rapporterar till VD. Möjligheter att påverka tjänstens omfattning samt distansarbete finns, för rätt person.  

Du är självgående i det löpande ekonomiarbetet och planerar dina egna dagar och veckor, under eget ansvar. Motiveras du av att få utveckla digitala processer i syfte att effektivisera och utföra arbetet med högre kvalité tror vi att du kommer trivas.

Din profil

  • 3-5 års erfarenhet från liknande arbete
  • B-körkort, flytande i svenska och engelska samt god- data och systemvana
  • Har du erfarenhet från bygg/industri och/-eller kunskaper i tyska är det meriterande

Du erbjuds:

  • Att arbeta tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor
  • Ett lönsamt, välmående och växande företag med en varm och omhändertagande företagskultur
  • En variationsrik roll med utbildande inslag

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar Kiesel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Kiesel
Sedan 2002 arbetar Kiesel Scandinavia AB som en partner inom skrot- och återvinningsindustrin. Kiesel omsätter ca 145MSEK med sund vinstmarginal. Kiesel Scandinavia AB är en del av KIESEL GROUP, som är en av Europas största återförsäljare för materialhanteringsmaskiner och tillbehör för återvinningsindustrin, med mer än 1000 anställda och filialer i 9 länder.

Med sina 9 medarbetare från kontoret i Gunnilse hälsar Kiesel dig varmt välkommen att söka tjänsten som redovisningsekonom!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert