Ekonomichef

Logotyp

Ekonomichef

Är du en person som trivs i en nyckelroll på ett växande och välmående företag som ingår i en miljardkoncern som har siktet inställt på börsnotering? Vill du bli en del av en familjär företagskultur där man värnar om sina medarbetare? Kanske jobbar du som controller idag och vill växa in i roll som ekonomichef? Om du är intresserad av en ny utmaning och känner att detta stämmer in på dig, läs vidare! Johansson & Björnström Elinstallationer i Boden AB söker

Ekonomichef

Tjänsten är variationsrik där du bl.a. stöttar projektledarna med projektuppföljning, gör budget- och prognosarbete, bokslut och årsredovisning. Vi ser gärna att du trivs med att agera affärsstöd samt som VDs högra hand. Är du intresserad av att utveckla och implementera strukturer och processer via digitala satsningar är det ett plus. För rätt person, och om intresse finns, är möjligheterna goda att växa med rollen.

Du utgår antingen från huvudkontoret i Boden alternativt filialkontoret i Luleå. En del av arbetet går att göra på distans. Tjänsten är på heltid och du rapporterar till VD samt koncernens centrala ekonomifunktion.

Din profil

  • Eftergymnasial utbildning med dokumenterad erfarenhet som controller, ekonomichef eller motsvarande
  • Förmåga att jobba analytiskt med siffror och strategi
  • Har du erfarenhet från projektstyrning och/-eller arbete inom bygg/industri är det meriterande

Du erbjuds:

  • Ett arbete i en lönsam och växande koncern med möjlighet till delägarskap
  • En familjär företagskultur där humor och trivsel är några av hörnstenarna
  • En variationsrik, strategisk och utvecklande tjänst med stor chans att forma ekonomiavdelningen

Är du intresserad och vill veta mer?

Då ser vi gärna att du skickar din ansökan tillsammans med CV! I denna rekrytering samarbetar J&B Elinstallationer med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om J&B Elinstallationer

J&B El grundades 1997 i Boden och har cirka 65 medarbetare. Företaget ingår i den rikstäckande koncernen Hjo Installation med ett stort antal lokala bolag och drygt 1 500 medarbetare inom energioptimering, el, VS och ventilation. Det innebär att J&B är ett lokalt och personligt företag, men med koncernens stordriftsfördelar. Vi tror att bra människor gör ett bra företag. Därför engagerar vi oss i gymnasieskolornas elprogram, samt jämlikhet och jämställdhet, för att vägleda och utbilda nya generationer elektriker och locka fler kvinnor till ett efterfrågat framtidsyrke.

Välkommen till J&B!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert