Servicetekniker

Logotyp

Servicetekniker

Arbetar du som servicetekniker och sugen på att ta nästa steg i karriären? Vill du arbeta på ett världsledande bolag och tillsammans bygga upp deras serviceorganisation? Som servicetekniker hos Rittal har du en nyckelroll på ett företag som värdesätter kompetensutveckling och varierande arbetsuppgifter! Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, ansök här!

I rollen som tekniker på Rittal kommer du arbeta med:
Installationer, driftsättningar, underhåll och reparationer ute hos Rittals kunder. Du är en allround servicetekniker med speciellt fokus på Klima. Du kommer till stor del arbeta självständigt men även tillsammans med kollegor från Rittals Serviceteam eller med någon av Rittals Servicepartners. Du är en självklar kontaktyta mot kunderna och är därmed också en viktig länk mellan sälj- & projektavdelning, serviceavdelning och kunderna. Som Servicetekniker och expert på de produkter och lösningar som vi utvecklar och tillverkar är du en viktig del i vårt långsiktiga samarbete med våra kunder.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Erfarenhet av att arbeta som tekniker inom servicesegmentet.
  • Erfarenhet av el och styr- och regler.
  • Kunna läsa och förstå ett elschema.
  • Förståelse för klimatisering samt grundläggande kunskaper inom el och kyla.
  • B-körkort.

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är engagerad och affärsinriktad med stor teknisk förståelse samt att du har en förmåga att skapa långsiktiga relationer och sätta kunden i fokus. Vidare ser vi att du är självständig och har förmåga att driva, ta egna initiativ och se möjligheter. Det är även viktigt att du kan arbeta mot bestämda mål.

Rittal erbjuder dig:

  • Att vara med och bygga upp en serviceorganisation på ett världsledande företag.
  • Frekvent utbildning på företaget och det finns stora möjligheter att utvecklas internt.
  • Rittal är ett globalt företag med enorma möjligheter.
  • Ett företag som satsar på högkvalitativa produkter.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar vi med Rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele på oscar.thiele@jobway.se eller 0735811804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten och din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Rittal AB:Rittal, som ingår i den tyska koncernen Friedhelm Loh Group, är världsledande inom apparatskåpssystem för industriautomation och fysisk IT-säkerhet. På Rittal i Skandinavien hanterar 120 medarbetare 5000 artiklar och 6000 kunder. Dessa betjänas från svenska huvudkontoret i Ängelholm, kontoren i Stockholm, Göteborg samt från de norska och danska kontoren i Ski och Köpenhamn

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert