Pumptekniker

Logotyp

Pumptekniker

I takt med företagets utveckling söker Pumpsnabben en driven pumptekniker som vill arbeta i ett företag som har en spännande resa framför sig. Du kommer att ingå i ett team med 12 kollegor som gillar att dela med sig av sin kunskap till varandra och hjälps åt för att nå gemensamma mål. 

I din roll som pumptekniker kommer du ha en mycket varierad tjänst där dagarna ser olika ut. Arbetet sker både ute hos kunder och inne på verkstaden i Jordbro. Dina arbetsuppgifter innefattar b.la. service, reparation och felsökning samt installation och montering av pumpar och pumputrustning. Du utgår hemifrån och kommer ha hela Storstockholm som arbetsplats.

Som servicetekniker ansvarar du tillsammans med dina kollegor för att pumpar och pumpstationerna fungerar som de ska. Daglig tillsyn sker av vissa anläggningar medan andra besöks mer sällan. Vid tillsyn kontrolleras mätvärden, funktion på maskinell utrustning och instrument. Du kommer att arbeta med löpande underhåll och har till din hjälp. avdelningar för Teknisk service och El- och styr. Arbetet innebär såväl avsyning som praktiska åtgärder, såväl inomhus som ute i friska luften. Din uppgift är att hålla anläggningen rullande och i god funktion för att säkerställa att pumpar och pumpstationerna pumpar vatten.

Din profil: För att lyckas i denna roll ser vi att du har erfarenhet som servicetekniker av olika slags pumpar och pumputrustning. Du har grundkunskaper inom styr och regler och kan felsökning. Då du tar dig mellan arbetsplatserna med bil är det ett krav att du har B-körkort. Har du kunskaper inom EL är det meriterande men inget krav.

 Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är lösningsorienterad och ser möjligheter istället för problem. Du har en god socialförmåga och har lätt för att ta kontakt med kunder samt skapa nya kontaktnät. Vidare att du är handlingskraftig, tar egna initiativ och gillar att hjälpa till när det behövs.

Vill du vara en del av ett härligt gäng där det är högt i tak och där din kompetens värdesätts?

Är du intresserad av att höra mer? I denna rekrytering samarbetar Pumpsnabben med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Pumpsnabben AB grundades 1979 och har sedan starten inriktat verksamheten på service, reparationer, ombyggnationer, uthyrning av pumpar samt försäljning. Pumpsnabben representerar en rad ledande pumptillverkare på den svenska marknaden och har över 40 års erfarenhet av pumpbranschen. Deras kunder är fastighetsägare, kommuner, byggföretag, industriföretag samt privatpersoner.

Pumpsnabben är en del av Vestum är en industrikoncern som levererar tjänster och produkter till samhällsviktig infrastruktur. Vi har marknadens främsta specialister med lång branscherfarenhet och stark lokal närvaro inom våra verksamhetsområden. Ett starkt engagemang för miljöfrågor och vattenhantering karaktäriserar hela bolaget.
Vestum kombinerar den entreprenöriella andan hos ett mindre företag med strukturen och professionalismen hos en större koncern, med syftet att ge kunderna bästa service och säkerställa högsta kvalitet och kundnöjdhet. Vestum har sitt huvudkontor i Stockholm och har ca: 2300 anställda i Norge, Sverige, Finland och Danmark, Tyskland och Storbritannien.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer