Snickare

Logotyp

Snickare

Är du en erfaren byggnadssnickare som brinner för byggnadsvård? Vill du arbeta på ett av Sveriges största byggnadsvårdsföretag tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor? Som snickare hos Gamlehusen har du en nyckelroll på ett företag som värdesätter kompetensutveckling, frihet under ansvar och intressanta byggprojekt.

Om du är intresserad av en ny utmaning i karriären och känner att detta stämmer in på dig, ansök här!

I rollen som snickare hos Gamlehusen kommer du att arbeta med byggnadsvård, restaurering, om-& tillbyggnad av äldre byggnader. Projekten och kunderna varierar mellan privatpersoner, offentliga och statliga aktörer. Du kommer att arbeta i team om 2 och utgå från Helsingborg. Arbetet sker i Västra Skåne med omnejd.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  •  Minst 4 års erfarenhet som byggnadssnickare 
  • Intresse och kunskap om byggnadsvård av gamla hus
  • Goda kunskaper i svenska i både tal & skrift
  • B-körkort

Vi lägger stor vikt i dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är strukturerad, flexibel och noggrann. Du trivs med att arbeta i team och besitter en hög yrkesstolthet. Du är kvalitetssäker och är mån om att du alltid lämnar ifrån dig ett väl utfört arbete.

Gamlehusen erbjuder dig:

  • En tjänst på ett företag med gott rykte i branschen
  • Spännande och utvecklande byggprojekt
  • Ett familjärt team med hög kompetens där alla hjälper alla

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Emelie Danielsson, Emelie.danielsson@jobway.se eller 073-981 35 84.

Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Gamlehusen 

Ett helt vanligt byggföretag. Och 100% byggnadsvård. Utan kompromisser. Vi har kunskapen och erfarenheten.

Vi utför renovering, restaurering, om-, ny- och tillbyggnation i hela Skåne, södra Småland och Halland och i västra Blekinge. Vi har huvudkontor i Kristianstad.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert