Specialpedagog

Logotyp

Specialpedagog

Lomma kommun är belägen i västra Skåne utmed Öresundskusten och har ca 23 000 invånare. Närheten till havet, den höga kvaliteten på skola och barnomsorg samt mycket goda boendemiljöer präglar kommunen. Sök tjänsten som

Specialpedagog

Är du sugen på nya utmaningar? Är du en trygg specialpedagog med gedigen erfarenhet? Brinner du för elevhälsofrågor och för barns potentiella utveckling samt kan bidra till att skapa en miljö som får folk att maximera effekten av sig själva? Är det din uppfattning att möjligheterna överskuggar hindren? Då kan du vara den vi söker.

Tjänsten riktas till hela Lomma kommun, kontoret ligger på Vinstorpskolan i Lomma. Du behöver körkort och tillgång till bil.

Vi tänker att det är viktigt att du ser utmaningar som en möjlighet och att du har modet att skynda långsamt vid behov och agera snabbt när situationen så kräver. Du har stor vana vid att ha en handledande och drivande roll, men du åtar dig uppdragen med tillit, respekt och lyhördhet.

Vi tror att du är en rutinerad specialpedagog som brinner för förskolan och gillar att arbeta med både delar och en helhet. Du, som vi, ser öppenhet, flexibilitet och samarbete som en väg till framgång.

Du kommer som specialpedagog att ingå i Resurscentrums förskoleteam. Tydlighet, transparens och att utveckla tillsammans är viktiga ledstjärnor för framgång. För oss är det viktigt att du har god samarbetsförmåga samt ett positivt och humoristiskt förhållningssätt. Du är inte rädd för att driva projekt framåt och talar gärna inför andra människor, i både stora och små sammanhang.

Kvalifikationer

Vi utgår från att du har pedagogisk grundutbildning från förskolan samt är väl uppdaterad på aktuell förskole- och skolforskning och utvecklingsarbete. Utöver detta gissar vi att du är en positiv person som ser lösningar före låsningar, du är också trygg, stabil och strukturerad. Du bör också ha god kommunikativ förmåga. Din empatiska förmåga och prestigelöshet är stor. Vidare tror vi att du ser teamet som en möjlighet och ett naturligt steg i att bli en ännu bättre medarbetare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vi försöker också maximera effekten av digitaliseringens möjligheter, varför vi räknar med att du är både öppen för och van vid att arbeta med och för olika former av digitala hjälpmedel.

Varmt välkommen med din ansökan. Hoppas att just du är den vi söker och att vi ses inom kort.

ÖVRIGT

I Lomma kommun har vi valt våra samarbetspartners i denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.

Varaktighet, arbetstid

Deltid. 75% Tillsvidareanställning

Ersättning

Enligt avtal.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert