Specialpedagog

Logotyp

Specialpedagog

Vår övertygelse om människors lika värde är lika djup och värdefull som vår malm. Våra ambitioner är högre än våra fjäll. Våra näringar gör oss världsledande. De stora vidderna ger rymd åt ursprung och nytänkande. Vi är Kiruna.

Vill du vara med och forma framtiden? Vi söker nu en

Specialpedagog

Bergaskolan är en F-6- skola i centrala Kiruna. Skolan som har drygt 150 elever delar gård med förskolorna Ripan och Backen samt Berga fritidshem och i närheten ligger Varggropens friluftsområde och Matojärvi idrottsplats.

Kvalifikationer

Du är utbildad specialpedagog. Du har erfarenhet av att arbeta med barn och elever och har ett förhållningssätt som är situationsanpassat. Du har god samarbetsförmåga och är självständig, initiativrik och målinriktad. En positiv inställning är en förutsättning. Du har intresse för att utveckla nya arbetsmetoder samt sprida kunskaper och erfarenheter till kollegor. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Tillträde:

Enligt överenskommelse.

Rekrytering sker i samråd med berörda fackliga organisationer. Kiruna kommun eftersträvar mångfald och en jämn könsfördelning bland personalen.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kiruna kommun och möjliggöra god kommunikation med våra sökande, ber vi dig skicka in din ansökan via vårt rekryteringssystem

Kiruna kommun har gjort medieval för denna rekrytering och undanber oss därför kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster

Varaktighet, arbetstid

Heltid Tillsvidare

Ersättning

Månadslön

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer