Specialpedagog

Logotyp

Specialpedagog

Enköpings kommun är arbetsplatsen för dig som vill vara med och skapa det långsiktigt goda samhället. Här får du möjlighet till personlig utveckling samtidigt som du får chansen att göra verklig skillnad för alla som lever och verkar i Enköping. Vi förutsätter att du är kompetent, vetgirig och redo att axla ett stort ansvar. Vilka goda idéer vill du vara med och förverkliga? Sök tjänsten som

Specialpedagog

Inom utbildningsförvaltningen erbjuder vi invånarna pedagogisk omsorg, förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka!

Bergvretenskolan är en F-9 skola med cirka 700 elever. Skolan är belägen i ett villaområde i den sydöstra delen av Enköpings tätort med närhet till skog och natur. På Bergvretenskolan ska alla få utveckla sitt allra bästa jag. Verksamheten vilar på ansvar och delaktighet. Den har god ordning och struktur samt genomsyras av trygghet, tolerans, värme och generositet. Fokus ligger på elevernas lärande och att alla elever ska känna till sin egen utveckling i förhållande till de olika kunskapskraven. Genom regelbunden utvärdering blir lärandet synligt och vi får underlag för fortsatt utveckling. Bergvretenskolan är en arbetsplats som erbjuder inspiration, engagemang samt en utmanande och spännande lärmiljö där elevernas och personalens kompetens, samspel och idéer tas tillvara.

Arbetsuppgifter

Du kommer ha ett övergripande ansvar för det specialpedagogiska arbetet.

Du arbetar med kartläggningar, pedagogiska utredningar, analys och åtgärder. I dina arbetsuppgifter ingår handledning/ rådgivning av såväl kollegor som andra berörda. I uppdraget ingår även undervisning.

Du håller dig ajour med aktuell forskning inom området.

Kvalifikationer

Du har lärarlegitimation och specialpedagogexamen. Du har erfarenhet av att arbeta inom grundskolan och med specialpedagogiska frågor.

Du arbetar mot mål och fokuserar på resultat. Styrs av mål- och resultattänkande i prioriteringar, planering och agerande. Förändrar din inriktning när målen ändrar sig.

Du har förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation utan att ta över personens känslor.

Du arbetar bra med andra människor och relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Du kommer ofta med idéer och nya angreppssätt i arbetsrelaterade frågor. Du har ett nytänkande som kan omsättas i praktiken och leder till resultat.

Du är strukturerad, planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt. Sätter upp och håller tidsramar.

ÖVRIGT

Varmt välkommen med din ansökan!

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via länken för ansökan.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert