Specialpedagog

Logotyp

Specialpedagog

Habiliteringsverksamheten i Uppsala län vänder sig till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar. Vi arbetar med att skapa förutsättningar för självständighet och ett aktivt liv genom utvecklande, stödjande och kompenserande insatser. Våra tvärprofessionella team finns i Bålsta, Enköping, Tierp, Uppsala och Östhammar. Habiliteringsverksamheten tillhör förvaltningen Hälsa och Habilitering inom Region Uppsala. Sök tjänsten som

Specialpedagog

Verksamheten präglas av utveckling och evidensbaserat arbetssätt, och du får ett stimulerande och varierat arbete. Kompetensutveckling och erfarenhetsutbyte sker kontinuerligt inom habiliteringens verksamhet. Varje yrkesgrupp har regelbundna träffar. Inom förvaltningen finns en Forskning- och Utvecklingsavdelning, med syfte att stimulera och stödja utvecklingsarbete.

Vi har bekväm arbetstid med lediga helger och röda dagar, friskvårdstimme varje vecka med möjlighet att träna i det gym som finns i vår källarvåning.

Dina arbetsuppgifter

Som specialpedagog på Habiliteringen kommer du att få ett stimulerande och varierat arbete. Du och dina kollegor ingår i en tvärprofessionell enhet som arbetar med barn, ungdomar och vuxna personer med autismspektrumtillstånd.

Dina arbetsuppgifter består av att utifrån din profession ge utbildningsinsatser, råd, stöd och handledning till barn, ungdomar och vuxna, deras familjer samt övrigt nätverk runt familjen. I arbetet ingår att göra kartläggningar, bedömningar/utredningar i samarbete med kollegor, liksom att delta och hålla i gruppverksamhet.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har specialpedagogutbildning, gärna med erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättningar. Arbetet förutsätter att du har god samarbetsförmåga liksom förmåga till självständigt arbete och ett intresse för arbete i team. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Då vi arbetar mycket i barns, ungdomars och vuxnas vardagsmiljöer är B-körkort är ett krav.

Anställningsvillkor

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Uppsala. Tillträde enligt överenskommelse.

Om du erbjuds en anställning hos oss kommer vi att begära ett utdrag ur misstanke- och belastningsregistret.

Vi är en rökfri arbetsplats.

Så ansöker du

Välkommen med din ansökan via länken här nedan. Märk din ansökan med referensnummer HOH77/2017. Bifoga utbildningsbevis, bevis om legitimation och andra relevanta bilagor. Du kan också skicka din ansökan till Hälsa och habilitering, Box 26074, 750 26 Uppsala

Intervjuer kan komma att ske löpande.

Denna rekrytering sker helt genom Region Uppsalas försorg. Vi undanber oss därför telefonsamtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare

Varaktighet, arbetstid

Heltid, tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse. –

Ersättning

Fast lön. Kollektivavtal finns.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert