Musiklärare

Logotyp

Musiklärare

I Göteborgs grundskoleförvaltning ingår 146 kommunala grundskolor och 41 fristående grundskolor där det går cirka 59000 elever. Hela förvaltningen har drygt 8000 medarbetare och chefer som gemensamt arbetar med att utveckla och förvalta verksamheten till framtidens skola.

På grundskoleförvaltningen är vi innovativa gällande vår kultur, våra förhållningssätt samt när det gäller styrning och ledning, så att vi kan stödja rektorerna på skolorna och skapa bra förutsättningar för den pedagogiska utvecklingen. Sök tjänsten som

Musiklärare

Nu söker vi dig som har ett stort engagemang för att tillsammans med andra medarbetare och chefer skapa en modern organisation där vi har fokus på att:

• öka kvaliteten i undervisningen för att öka elevers lärande

• skapa tydligare ansvar, styrning och ledning för att öka elevers kunskapsresultat

• öka likvärdighet mellan skolor för att alla elever ska få tillgång till undervisning av hög kvalitet samt kompensera för deras olika förutsättningar.

Arbetsuppgifter

Fjällboskolan ligger i ett lugnt och idylliskt villaområde nära naturen vid Fjällbobergen i Utby. På skolan går ca 360 elever i årskurserna F-5, med tre klasser i varje årskurs. På skolans fritidshem går ca 250 elever, fördelade på fem avdelningar.

Vi har ett öppet klimat och tillsammans med våra ambitiösa elever och engagerade föräldrar samarbetar vi med en tydlig målinriktning för att skapa trygghet och trivsel för eleverna.

Vi söker nu en lärare för undervisning i musik i årskurs 1-5. Undervisningen sker i halvklasser. Vi har årskursvisa team där man planerar för undervisningen utifrån den gemensamma kompetensen. Skolan har en välutrustad musiksal med bland annat keyboards, trumset, bas, gitarrer, ukuleles, litet PA-system inkl. mikrofoner samt sångboksmaterial.

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete där du får vara med och påverka. Låter det som en tjänst för dig? Välkommen med din ansökan redan idag.

Kvalifikationer

Vi söker i första hand dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa årskurs 1-6 i musik. Är du behörig att undervisa i andra ämnen utöver musik ser vi det som meriterande. Vi ser det som positivt om du har några års arbetslivserfarenhet från läraryrket men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad. Vi vill att du arbetar med digitaliserad undervisning som utgår ifrån varje elevs individuella förutsättningar och behov med ett flexibelt lärande som huvudingång.

Som person har du förmåga att tillsammans arbeta med andra människor och har en god förmåga att, på ett konstruktivt sätt, kommunicera och lösa konflikter som kan uppstå. Du har tidigare erfarenhet av samarbete i team och är väl insatt i läroplanen för grundskolan. Du har en positiv inställning och trivs med att samarbeta med dina kollegor när det gäller planering och utveckling av verksamheten samtidigt som du också kan driva ditt eget arbete. Du är duktig på att inspirera barnen till att själva upptäcka och lära. Du bidrar gärna med nya idéer och tankesätt.

ÖVRIGT

Som anställd i vår förvaltning erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån och medarbetarstöd.

Enligt Skollagen ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas av personer innan de anställs inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnomsorg. Detta beställer du på Polisens hemsida.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert