Industrielektriker

Logotyp

Industrielektriker

Är du en självgående & driven elektriker? Vill du arbeta på ett attraktivt företag med konkurrenskraftiga förmåner? Är du utöver det en teknikintresserad person som känner dig redo för nya utmaningar? Då kan du vara Heidelberg Materials Cements nya industrielektriker. Läs vidare och ansök här!

I rollen som industrielektriker kommer du att arbeta både självständigt och i grupp med underhåll inom el-kraft och processutrustning. Som industrielektriker på ett av Sveriges största byggmaterialföretag kommer du arbeta med förebyggande underhåll, felsökning, reparationer samt nyinstallation. Tjänsten innefattar även övergripande ansvar för processinstrument såsom gas-analys, vågar och stoftmätare samt dokumentation för myndighetskrav. Arbetet utförs i både verkstads-och fabriksmiljö.

För att passa i rollen ser vi att du har:

  • Minst 5 års erfarenhet av arbete som elektriker
  • B-körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • Utbildning med inriktning el eller motsvarande
  • God kunskap i att läsa och förstå teknisk dokumentation såsom elritningar, instruktioner m.m.

Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet inom industrien.

Som person är du flexibel och kan hantera snabba ändringar i planeringen. Du är engagerad och har ett tekniskt intresse. Branschkunnig, ansvarfull och säkerhetstänk är en naturlig del av arbetet. Du har ett tekniskt intresse för modern automation, processutrustning samt eldistribution. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten.

Heidelberg Materials erbjuder dig:

  • Generöst friskvårdsbidrag
  • Subventionerad lunch
  • Hälsokontroller
  • Gratis träning i vårt fräscha gym

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Heidelberg Materials Cement med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Heidelberg Materials Cement:

Heidelberg Materials är en av världens största byggmaterialtillverkare. Med ledande marknadspositioner inom cement, ballast och betong erbjuder vi byggmaterial och lösningar genom hela värdekedjan. Vi har verksamhet i fler än 50 länder med över 51 000 medarbetare på närmare 3 000 platser. Kärnan i våra aktiviteter bygger på ansvar för miljön. Som en föregångare på vägen mot klimatneutralitet och en cirkulär ekonomi i byggmaterialindustrin, arbetar vi för att utveckla hållbara byggmaterial och lösningar för framtiden. Genom digitalisering erbjuder vi våra kunder nya möjligheter.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer