Critical Facility Technician till Stack

Logotyp

Critical Facility Technician till Stack

Är du en erfaren tekniker inom el, kyla av IT-enheter eller automation och är ute efter nya utmaningar? Vill du arbeta på ett branschledande företag som värdesätter en trivsam arbetsmiljö med goda utvecklingsmöjligheter? Trivs du i en variationsrik roll där du får vara med och påverka? Då kan du vara STACKs nya Critical Facilities Technician, ansök idag!

I tjänsten som tekniker hos STACK är du tillsammans med dina kollegor ansvariga för inspektion, drift och underhåll av all utrustning kopplad till STACKS datacenter på siten i Upplands Väsby. Arbetet innefattar bland annat operativa och förebyggande underhållsuppgifter på mekanisk och elektronisk utrustning. Du arbetar med elsystem i en kritisk miljö och ansvarar för att se till att datacentret fungerar smidigt och effektivt för att förhindra stillestånd. Hos STACK värdesätts din ambition och erfarenhet inom el, automation, kyla av IT-enheter eller motsvarande bakgrund. Du har goda utvecklingsmöjligheter.

För att lyckas i denna roll:

  • Erfarenhet av elsystem i en kritisk miljö och/eller på ett datacenter.
  • Fördjupad kunskap om olika underhållsgrunder för att hantera service och reparationer
  • IT-& Datorvana inom olika mjukvaruverktyg och system
  • B-körkort och egen bil
  • Svenska i tal & skrift

Det är även meriterande om du har relevant utbildning, samt har jobbat på samhällskritiska platser.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är en lösningsorienterad, initiativtagande och har ett högt säkerhets &-servicetänk. Du är en social och pedagogisk person med stark kommunikationsförmåga. Du behärskar engelska och minst ett av de skandinaviskan språken. Utöver det ser vi att du vill utvecklas i din roll som tekniker tillsammans med ett branschledande företag på frammarsch.

Vi erbjuder dig:

  • Positiv arbetsmiljö och utmanande arbetsuppgifter
  • Konkurrenskraftig lön och förmåner
  • Bra balans mellan arbete och privatliv
  • Interna utvecklingsmöjligheter till högre befattning

I denna rekrytering samarbetar STACK EMEA med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

STACK EMEA är en del av den globala STACK infrastructure-plattformen. De tillhandahåller digital infrastruktur för världens mest innovativa företag. Med sin unika kundstrategi levererar STACK EMEA omfattande built-to-suit lösningar, samlokaliseringscenter och skallösningar till hela EMEA-regionen vilken omfattar toppmoderna datacenter i Italien, Schweiz, Tyskland, Norge, Sverige och Danmark. STACK erbjuder hög kompetensnivå i varje region. Världen drivs på data. Data körs på STACK.

Sedan 2016 har STACKS site i Stockholm varit aktiv och nu söker vi erfarna tekniker som vill vara med på en spännande utvecklingsresa!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert