Socialsekreterare

Logotyp

Socialsekreterare

Trivs du med att arbeta i en verksamhet som speglas av stort engagemang? Där korta beslutsvägar och gemenskap är grundpelare. Trivs du med variation i din yrkesroll och har ett framåtlutat arbetssätt? Nu söker vi en socialsekreterare till Barn och ungdomsenheten i Norbergs kommun, ansök idag!

I tjänsten som Socialsekreterare kommer du att föra en nära dialog med barn och föräldrar och dennes nätverk samt även samverka med andra aktörer såväl inom som utanför förvaltningen. I tjänsten ingår även delaktighet i ett utvecklingsarbete i organisationen, där du kommer vara med att forma framtidens verksamhet

Dina arbetsuppgifter består av myndighetsutövning enligt Socialtjänstlagen det vill säga utredning, bedömning, fatta beslut om insatser enligt gällande rådande lagstiftning samt följa upp och ompröva beslut för barn och ungdomar mellan 0 – 21 år.

För att lyckas i rollen ser vi att du har:

  • Socionomexamen
  • 1 – 2 års erfarenhet av handläggande arbete mot barn och ungdomar
  • God förmåga att utrycka dig i tal/skrift i det svenska språket
  • B-körkort

Har du erfarenhet av handläggande arbete inom offentlig sektor ser vi det som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du en god samarbetsförmåga och kan lyssna och kommunicera med andra på ett adekvat sätt. Du är lugn, stabil och i pressande situationer har du förmågan att hålla fokus på rätt saker och driva arbetsprocessen vidare.

I denna rekrytering samarbetar Norbergs kommun med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se, 073 981 35 84. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om verksamheten:

Barn och ungdomsenheten befinner sig i ett utvecklingsskede och består i dagsläget av 1:e socialsekreterare, tre socialsekreterare, en familjehemssekreterare samt två familjebehandlare.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert