Platschef

Logotyp

Platschef

Med total kvalitet i alla led ska Consto vara en ledande och välkänd byggaktör inom regionen. Med engagemang, skickliga medarbetare och moderna byggmetoder erbjuder Consto behovsanpassade totalåtaganden inom byggnation. Genom nytänkande, genomtänkta samarbetsformer och ständig kostnadseffektivitet ska vi vara ett självklart alternativ för professionella byggbeställare inom både privat och offentlig sektor. Leverans skall ske till rätt pris och med rätt kvalitet i rätt tid.

LEDIG TJÄNST

Platschef till Uppsala

Consto är en dynamisk och växande organisation som värdesätter utrymme för individuell utveckling.

Vi söker nu en erfaren platschef till vårt nya bostadsprojekt i Uppsala. Projektet kommer påbörjas hösten 2023 och är ett flerbostadshus om 211 lägenheter fördelat på fyra huskroppar med entreprenadformen totalentreprenad. För dig som platschef kommer det finnas en möjlighet att vara med och påverka samt utforma platsorganisationen.

Är du på jakt efter nya utmaningar och har mångårig erfarenhet av rollen som platschef, ansök då redan idag!

Om tjänsten:
Som platschef har du en central roll och din huvuduppgift är att planera och leda produktionen från start till slutbesiktning. Du har det fulla personalansvaret på arbetsplatsen, leder och fördelar arbetet samt ansvarar för att arbetet bedrivs enligt tidsplan, budget och att kvalitets- och arbetsmiljöarbetet efterlevs. Till din hjälp har du ett antal duktiga kollegor som arbetsledare, projekt- och entreprenadingenjörer samt inköpare.

Kvalifikationer:

·      Du har minst 5 års erfarenhet som platschef och erfarenhet av bostadsprojekt med omsättning över 100 miljoner

·      God dator- och systemvana

·      Du är högskoleingenjör alternativt motsvarande kunskaper/erfarenhet som vi bedömer likvärdiga

·      Goda kunskaper i svenska i tal och skrift

·      B-körkort

Det breda ansvaret förutsätter att du har ett helhetsperspektiv och är duktig på att planera samt har goda ledaregenskaper. Vi ser även att det är viktigt att du har en god administrativ förmåga och har lätt för att samarbeta och kommunicera med andra. Din erfarenhet är av stor vikt men även dina personliga kvalifikationer. Du ska förstå och efterleva Constos uppförandekod samt dela bolagets grundläggande värderingar, ärlig, ansvarsfull, pålitlig, självständig.

 Tjänsten är på heltid och tillträde sker enligt överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar Consto med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se eller 0735811804. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer