Elektriker

Logotyp

Elektriker

Är du en elektriker med ett stort tekniskt intresse? Vill du arbeta i en variationsrik roll där ingen dag är den andra lik? Som elektriker hos FM Telekraft kommer du att arbeta med avbrottsfri strömförsörjning. Läs vidare och ansök redan idag!

I tjänsten som elektriker hos FM Telekraft kommer du i huvudsak att arbeta med 48VDC kraft- och batterianläggningar. Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat byte av strömförsörjningsanläggningar (48VDC, UPS), installation av nya strömförsörjningsanläggningar, installation och byte av batterianläggningar, drift och underhåll samt installation och byte av mindre frikyleanläggningar och reservelverk.

Tjänsten är placerad i Göteborg med omnejd, det förekommer resor i tjänsten då FM Telekraft har kunder i hela Sverige.

För att passa i rollen ser vi att du har:

  • ECY-certifikat
  • Minst 3 års erfarenhet i rollen som elektriker
  • B-körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet av 48VDC kraft- och batterianläggningar, UPS och underhåll. Du får löpande utbildning internt, ”learning-by-doing”.

Som person är du flexibel och kan hantera snabba ändringar i planeringen. Du är engagerad och har ett tekniskt intresse.

FM Telekraft erbjuder dig:

  • En roll i ett företag med god ekonomi
  • Varierat arbete med spännande arbetsuppgifter åt trygga och återkommande kunder (de största operatörerna inom telekom)
  • Ett företag med härliga och drivna kollegor som besitter hög yrkeskunskap

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar FM Telekraft med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om FM Telekraft:

FM Telekraft AB är ett företag med stor erfarenhet inom avbrottsfri strömförsörjning. Ägarna som driver FM Telekraft AB är Fredrik Jisbrant och Mattias Svensson. Tillsammans har de över 40 års erfarenhet.

FM Telekraft AB jobbar med 48VDC kraft- och batterianläggningar, reservelverk, UPS-anläggningar samt 230/400VAC. Deras specialitet är avbrottsfria arbeten i 48VDC kraftanläggningar där de utför allt från säkringsbyten med förbrukare på till kompletta byten av strömförsörjningsanläggningar där den nya står på samma plats som den gamla. FM Telekraft utför även service och underhåll. Funktionskontroll och kapacitetstest på batterier utförs också.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert