Fastighetsförvaltare till Fastighets AB Stockholmia

Logotyp

Fastighetsförvaltare till Fastighets AB Stockholmia

 Är du en strukturerad person som trivs med ett variationsrikt arbete inom fastighetsförvaltning? Vill du arbeta på ett familjärt företag som är lyhörda till sina medarbetares behov och idéer? Är du utöver det en erfaren förvaltare inom fastighetsbranschen och känner dig redo för nya utmaningar? Då vill vi höra med om dig. Ansök här!

I tjänsten som fastighetsförvaltare hos Fastighets AB Stockholmia kommer du att arbeta med förvaltning av ca en tredjedel av Stockholmias förvaltningsområde. Beståndet består av bostäder från Stockholmias egna och även externa klienter med ett förvaltningsansvar på ca 50 000 kvadratmeter. Förvaltarrollen innebär även att utföra besiktningar, planera underhåll, genomföra underhållsbesiktningar samt driva projekt inom ramen för fastighetsförvaltning. Du kommer ha daglig kontakt med både boenden, styrelser och fastighetsskötarna. Arbetet varierar mellan förvaltningsbostäderna och du utgår ifrån Stockholmias kontor på Stortorget 3 i Gamla stan.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 5 års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter
  • Erfarenhet från förvaltning av hyresrätter eller bostadsrätter
  • God förståelse för tekniska installationer i byggnader samt drift & underhåll av fastigheter
  • B-körkort
  • Svenska i tal & skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är ansvarstagande, lösningsorienterad och prestigelös. Det är viktigt att du är social och har förmåga att skapa en öppen och förtroendefull dialog där proaktivitet och återkopplingen till kunden är mycket viktig. Du ser till helheten och du har lätt för att samarbeta med kollegor, kunder och leverantörer. Ledaregenskaper är viktiga då dina arbetsuppgifter består av ledning och förmedling av kunskap.

Fastighetsbolaget Stockholmia AB erbjuder dig: 

  • En familjär företagskultur med korta beslutsvägar
  • Ett välmående och stabilt företag
  • Konkurrenskraftig lön & förmåner

I denna rekrytering samarbetar Fastighetsbolaget Stockholmia AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

 Om företaget

Fastighets AB Stockholmia är ett mellanstort familjeföretag. Företaget grundades 1964 och från början var syftet med bolaget att sköta om familjens egna fastigheter. Numera förvaltar Stockholmia även externa klienter. Våra kunder består idag av mindre privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och andelshus. Totalt förvaltar vi cirka 160 000 kvadratmeter bostäder och lokaler i Stockholm. Idag förvaltar vi ungefär 50 fastigheter i Stockholm, Solna, Johanneshov och Hägersten till en total yta av 160 000 kvadratmeter.

Stockholmia erbjuder en fullservicelösning inom fastighetsförvaltning. Den innehåller både teknisk förvaltning, fastighetsskötsel och kameral förvaltning. Allt detta för att kunna göra en bra helhetsinsats. 

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert