Fibertekniker

Logotyp

Fibertekniker

Är du en erfaren fibertekniker som trivs i en variationsrik roll? Vill du arbeta på ett attraktivt företag som värdesätter personlig utveckling? Är du utöver det en teknikintresserad person som känner dig redo för nya utmaningar? Sollentuna Energi & Miljö söker dig som vill vara med på en resa utöver det vanliga, ansök idag!

I tjänsten som fibertekniker hos Sollentuna Energi & Miljö har du en variationsrik och ansvarsfull roll där du, tillsammans med dina kollegor, ansvarar för Sollentuna kommuns fibernät. Arbetsuppgifterna innefattar bland annat om och nybyggnation av fibernät (Noder, stamnät ,FTTH/FTTB) samt felsökning och felavhjälpning. Arbetsdagen börjar på SEOMS kontor på Knista Gårdsväg och du arbetar i Sollentuna kommun med omnejd. Arbetet innefattar både tekniskt utmanande och intressanta projekt där du får vara med och forma din roll efter din erfarenhet och ambition.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 4 års erfarenhet av fiberinstallation
  • Gymnasieexamen
  • Svenska i tal & skrift
  • B-körkort 
  • Utbildningsbevis robust fiber

Det är meriterande om du är certifierad fibertekniker enligt CTF-certifikat.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är hjälpsam och van vid att arbeta i såväl lag som självständigt. Vi ser även att du är noggrann och kvalitetssäker samt ansvarstagande och flexibel i ditt arbete.

Sollentuna Energi & Miljö AB erbjuder dig:

  • Ett tryggt & stabilt företag med låg personalomsättning
  • Interna utbildningsmöjligheter
  • En omhandtagande arbetsgivare som värdesätter utvecklingsmöjligheter och frihet under ansvar

I denna rekrytering samarbetar SEOM med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se eller Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget

Sollentuna Energi & Miljö AB, är ett lokalt energi- och miljöbolag som ägs av Sollentuna kommun. Vi erbjuder en arbetsplats där du får tillgång till SEOMs breda och djupa kunskap med stora möjligheter att påverka ditt arbete och karriärsutveckling. SEOM är en trygg och stabil arbetsgivare.

SEOM är en attraktiv arbetsplats med goda möjligheter till personlig utveckling. Våra olika verksamheter kräver en bra mix av människor med olika erfarenheter och kompetenser. Vi har ett genuint miljöfokus och är drivande i omställningen till ett hållbart Sollentuna. Ansvar, Respekt, Engagemang, Nytta och Affärsmässighet är våra värderingar i det dagliga arbetet.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer