Arbetsledare till Molöf Bygg

Logotyp

Arbetsledare till Molöf Bygg

Trivs du att ta ansvar för helhetsbilden? Är du en positiv och noggrann person med erfarenhet av att leda andra? Vill du, tillsammans med oss på Molöf vara med och genomföra kvalitativa projekt till våra kunder? Ansök redan idag!

 Arbetsledare, Stockholm

Som arbetsledare är du navet i det dagliga arbetet ute på något av Molöfs pågående projekt. Det är du som arbetsledare som ser till så att jobbet blir gjort – och att det utförs enligt uppsatta mål och krav. Detta förutsätter att du har ett helhetsperspektiv, är duktig på att planera och har goda ledaregenskaper.

För att trivas i denna roll behöver du ha kunskap från byggsektorn och erfarenhet av arbetsledning samt van vid att samordna. För att trivas behöver du se ad hoc uppgifter som en utmaning och har förmågan att hitta snabba men bra lösningar.

 Vi ser även att Du är en strukturerad person med förmåga att leda och som tar aktivt ansvar i det dagliga arbetet med övriga medarbetare på arbetsplatsen. Du arbetar dagligen med att bygga relationer och nätverk, därför är det viktigt att du har en förmåga att skapa och bibehålla kundrelationer.

·      Äta-arbeten och rapporthantering.

·      Arbetsfördelning och aktiv dialog med egen personal samt UE.

·      Stödfunktion och aktiva uppföljningar genom projektet.

·      Kostnadseffektiva uppföljningar och samordning av inköp.

·      Tidsplan och kvalitetssäkring.

Krav:

·      Arbetar idag som arbetsledare och är utbildad snickare i grunden.

·      God kunskap i byggprocessen.

·      B-körkort.

·      Svenska tal & skrift.

 Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser att du som person är en ledare med positiv inställning och starkt eget driv. Du ska gilla att skapa nya relationer och var kundorienterad. Som arbetsledare på Molöf är det viktigt att du känner dig bekväm att fatta beslut för ditt arbetslag och är en fena på att lösa problem.

 Molöf erbjuder dig:

·      En roll med mycket frihet under ansvar.

·      En platt organisation – Företagsledningen är operativ i verksamheten och jobbar nära både personal, leverantörer och kunder.

·      Många roliga och spännande projekt mot en mängd välkända kunder.

·      En stabil kundstock med många återkommande kunder.

·      Sommar & julfester.

I denna rekrytering samarbetar Molöf Bygg med Jobway rekrytering. Eventuella frågor besvaras av Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt. 

Om företaget
Molöf Bygg AB består idag av 30 anställda fördelade på cirka 50% tjänstemän och 50% yrkesarbetare. Vi har en väl upparbetad grund och kontaktnät med Kunder och underentreprenörer. Vårt namn och logotype förknippas med hög kvalitet av våra kunder och andra intressenter i vår omvärld. Det är viktigt för oss att alla våra medarbetare arbetar för att tillgodose våra kunders krav, behov och förväntningar. Molöf Bygg AB är ett Stockholmsbaserat byggföretag och majoriteten av våra uppdrag sker i närområdet. Vi är certifierade enligt BKMA som är en produktcertifiering för kvalitet, miljö och arbetsmiljö.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert