Snickare till Tumba Byggtjänst

Logotyp

Snickare till Tumba Byggtjänst

Har du tidigare erfarenhet som snickare? Ser du dig själv som kommunikativ, lösningsorienterad och serviceminded? Värdesätter du att vara en del utav ett företag som värnar om god gemenskap och sammanhållning?

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som snickare har du varierande arbetsdagar och kommer att arbeta med både service och entreprenad. Rollen innebär frihet under ansvar där arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanligt snickeriarbete, servicejobb, renoveringar till ombyggnationer och tillbyggnader.   

För att lyckas i denna roll har du:-

  • 3 års erfarenhet som snickare samt yrkesbevis
  • Behärskar svenska i tal och skrift
  • B-körkort

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är kommunikativ, självgående och trivs i en arbetsroll där du möter kunder.

Vi erbjuder dig:

  • En roll i ett företag med platt organisation och god sammanhållning
  • Externa och interna utbildningar
  • Varierande arbetsdagar
  • Trygga och fasta kunder

I denna rekrytering samarbetar Tumba Byggtjänst med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se . Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:
Tumba Byggtjänst AB utför bygguppdrag åt stat, kommun och företag, både som generalentreprenör och totalentreprenör. Sedan mitten av 1970-talet har de satt sin prägel på sjukhus, kontor och skolor i Storstockholm. Inget uppdrag är för litet eller stort, men alla uppdrag utför Tumba Byggtjänst med samma höga kvalitet.

På företaget finns erfarna och kunniga arbetschefer, arbetsledare och projektingenjörer. Men också skickliga snickare som brinner för hantverk. Genom att erbjuda totallösningar där lyhördhet och anpassningsförmåga är självklara inslag, presenterar de en helhet till kunder som kan lita på dem i alla lägen.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert