Servicetekniker Kontorsmaskiner

Logotyp

Servicetekniker Kontorsmaskiner

Copy Office grundades 1991 av Hans Sundberg i Haninge, söder om Stockholm. Från att ha varit ett företag huvudsak inriktat på kontorsmaskiner, har försäljning, IT-support och tillbehör till kontoret, blivit vardagsmat för oss. Allt detta utan att tumma på den viktigaste grundpelaren, service.

Vår affärsidé är att skapa starka och långvariga relationer med våra kunder där lönsamhet för båda parter spelar en central roll. Vi är ett glatt och sammansvetsat gäng som arbetar i samma riktning mot gemensamma mål!

Vi söker nu en driven Servicetekniker

Som servicetekniker hos oss kommer du utgå från kontoret i Haninge. Varje morgon samlas nästan nästan alltid gänget och fikar/går igenom dagen tillsammans. Jobbet innefattar kundbemötande, felsökning, lösa problem, konfigurera programvara, utföra servicearbeten och skruva/fixa med kopieringsmaskiner och skrivare ute hos kund. Arbetet innefattar även att på vårt kontor och lager reperara maskiner samt sätta upp och förbereda maskinerna inför leverans till kund – därefter leverans, installation och lättare utbildning till personalen på plats vid installation.

Vissa kurser och utbildningar utförs även på kontoret.

Geografiskt område: Copy Office har kontor i Haninge, på södra sidan Stockholm. Många av kunderna ligger på södra sidan Sthlm och City – därför vill företaget ha någon som bor på södra sidan stan.

Krav

 • Några års erfarenhet som servicetekniker i liknande roll
 • IT/tekniskt kunnig
 • Erfarenhet av att felsöka inom IT/teknik/maskiner
 • Erfarenhet av att lösa tekniska problem
 • Språkkunskaper: Flytande svenska i tal och skrift samt goda i engelska (tal).
 • Körkort B

Meriterande

 • Erfarenhet från att ha arbetet med ärendehantering i någon form
  (logga åtgärder, prioritera, eskalera etc.)
 •  Vi ser gärna att du bor på södra sidan Stockholm, då de har stor del av sin kundbas där.
 • Erfarenhet av kundsupport på plats ute hos kund eller via telefon/dator
 • Tidigare erfarenhet av skrivare/kopiatorlösningar från Ricoh är meriterande

Som person är du social och serviceinriktad och drivs av att bemöta kunder. Du är ansvarsfull, utåtriktad, flexibel och noggrann och sätter alltid kunden i fokus. Du ger det lilla extra för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder. Vi tror även att du är en teknikintresserad person för att gilla jobbet!

Du erbjuds att komma till ett härligt och sammansvetsat gäng. Vi är ett tryggt och stabilt företag som varit med länge. Alla som jobbat/jobbar hos oss har stannat i många år. Du erbjuds även marknadsmässig lön och fina förmåner.

Är du intresserad och vill veta mer? Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg. tel. jenniefer.berg@jobway.se. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert