Utesäljare/ Innesäljare

Logotyp

Utesäljare/ Innesäljare

Var med på vårt äventyr! Är du en person med erfarenhet av sälj? Har du dessutom erfarenhet av elbranschen och har ett affärsdrivet arbetssätt? Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

Utesäljare med erfarenhet av el till Stockholm!

I tjänsten som utesäljare kommer du vara med att bearbeta företagskunder i Sverige. Vi söker dig som vill vara med att driva verksamheten framåt och som drivs av att ge förstklassig service och ett professionellt bemötande mot våra kunder. Rollen innefattar försäljning och rekrytering av företagskunder samt uppföljning och beräkning på offert.

För att lyckas i denna roll ser vi att du har en bakgrund inom utesälj och känner att nya utmaningar med fokus på kunden och försäljning är nästa steg.

Önskade kvalifikationer:

  • 2–3 års erfarenhet av fältförsäljning
  • Erfarenhet av försäljning av el-produkter
  • B-körkort
  • Svenska och engelska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande med en teknisk utbildning eller erfarenhet från elbranschen, t.ex. elektriker eller servicetekniker är meriterade.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är initiativtagande, har ett resultatdrivet förhållningsätt samt är en social och utåtriktade person. Vi ser även att tar dig an arbetsuppgifter på ett strukturerad och lösningsorienterat sätt.

Vi erbjuder dig

  • Inspirerande och trevlig arbetsmiljö i en växande kedja samt konkurrenskraftiga löner och bonussystem.
  • Du erbjuds även goda utvecklingsmöjligheter som ger dig chansen att växa både inom bolaget och som person!

I denna rekrytering samarbetar Elbutik med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Ludvig Grapengiesser, ludvig.grapengiesser@jobway.se, tel: 0730279922. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt

Elbutik använder certifierade arbetspsykologiska testverktyg från Cut-e i rekryteringsprocessen. Vi använder SEMAC bakgrundskontroller på aktuella kandidater

Om oss.

Elbutik är din återförsäljare av elprodukter och elektronik på nätet och i butik. Med ett stort sortiment av elmaterial för både privatpersoner och företag garanterar vi snabb leverans och god service. Hos oss hittar ni en lösning som passar allt inom bostad, kontor inom hemelektronik, belysning, spotlights, data, värme och mycket mer. I vårt breda sortiment hittar ni dessutom lösningar för smarta hem, helhetslösningar för belysning, värme och elfunktioner.
Vår affärsidé bygger på ett brett sortiment, stor tillgänglighet, konkurrenskraftiga priser och en stor leveranssäkerhet. Vi omsätter idag 140 miljoner i Sverige och är ett ständigt växande bolag!

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert