Regionssäljare

Logotyp

Regionssäljare

Nordic Crane AB växer och söker nu säljare. Vill du komma till ett företag som är i ett expansivt skede med väldigt goda möjligheter till utveckling? Låter detta som en tjänst för dig? Läs vidare och ansök idag

Regionssäljare, Väst.

Som säljare på Nordic Crane kommer du vara med och ansvara för företagets befintliga kunder samtidigt som du proaktivt hittar nya potentiella kunder. Du kommer att ha ett eget ansvar för kunderna i din region och sköta planering och inbokning av kundmöten. Du kommer arbeta mot större byggbolag, industrier & infrastruktur där försäljning endast är riktad mot företagskunder.

För att lyckas i rollen:

·      Du arbetar idag som säljare inom bygg, industribranschen eller annan likvärdig bransch.

·      B-körkort.

·      Självständig i din roll med god vana av kundmöten och proaktiv planering.

·      Har du ett upparbetat kontaktnät är detta meriterande.

Vi lägger stor vikt på dina personliga egenskaper och vi söker dig som är driven och hungrig på att vara med och utveckla företagets kundklientel. Ett gott sinne för planering och proaktivt hittar nya vägar till nya affärsmöjligheter. Du ska gilla att arbeta mot resultat och en person som lätt skapar nya relationer med god känsla för anpassning.
 
Nordic Crane erbjuder dig:

·      En roll där du sköter planering på egen hand och med det sagt skapar du din egen vardag.

·      Intressant och stimulerande arbete i en spännande bransch.

·      Professionell arbetsmiljö med bred erfarenhet inom kran och transport.

·      Bra villkor och förmåner.

·      Tjänstebil och friskvårdsbidrag.

·      Goda möjligheter att utvecklas internt på företaget.

I denna rekrytering samarbetar Nordic Crane med Jobway Rekrytering. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Oscar.Thiele@jobway.se eller 073–5811804. Skicka din ansökan snarast, urval sker löpande. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Nordic Crane: Nordic Crane är marknadsledande inom kran- och transporttjänster och erbjuder sina tjänster i hela Skandinavien. I Sverige har vi huvudkontor i Göteborg, och med depåer strategiskt placerade i Bohuslän, Värmland, Halland och Stockholm, kan vi alltid hjälpa dig – oavsett var i Sverige du är. Nordic Crane har runt 300 maskiner som opereras av våra duktiga och serviceinriktade medarbetare. Företaget omsätter ca 350 miljoner och är 125 anställda idag.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert