Tandsköterska

Logotyp

Tandsköterska

Folktandvården Västra Götalands vision är ”Frisk i munnen hela livet”. Vi gör skillnad för människors hälsa. Vår kompetens, ambitionsnivå, utvecklingskraft och storlek är helt unik inom svensk tandvård. Hos oss får du ett meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, gott ledarskap och bra utvecklingsmöjligheter. Sök tjänsten som

Tandsköterska

Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och i alla åldrar. Du får därför användning av hela din kompetens samtidigt som uppdraget också ställer krav på både kreativitet och servicekänsla. Särskilt intresse för att utveckla hälsokommunikation och framtidens digitala möten och instrument är en fördel.

Du assisterar tandläkare/hygienister, har egna patienter med behov av munhälsorådgivning eller tillvänjningsbehandling. Du utför administrativt patientarbete med kallelser mm och listvård och kan vara behjälplig i receptionen. Du kan även arbeta med uppsökande tandvård på äldreboenden.

Om oss

Vi arbetar i en positiv anda där samarbete är en självklarhet. Teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag. Vi tycker det är spännande med nytänkande och strävar efter att engagera alla medarbetare i klinikens förändringsarbete på kort och lång sikt.

På kliniken, som har 11 behandlingsrum, arbetar idag 30 duktiga medarbetare i varierande åldrar. Vi arbetar med teamtandvård i arbetsmodellen 7-19. Vi har ett stort patienttryck, idag cirka 9 000 vuxna patienter och 7 000 barnpatienter. Kliniken ligger nära buss- och spårvagnshållplats.

Vill du bli en del av vårt team är du välkommen med din ansökan!

Om dig

Du är utbildad tandsköterska och har en godkänd utbildning av MYH samt intresse för både barntandvård och vuxentandvård. Du har kunskaper i svenska språket som motsvarar svenskt gymnasium eller Svenska C1 i såväl tal som skrift.

Vi letar efter dig som omfattar Folktandvårdens värderingar, som medarbetare hos oss representerar du både dig själv, kliniken och hela Folktandvården. Du måste därför trivas i kontakten med människor och vilja erbjuda god service och lägga stor vikt vid bemötandet av både kolleger och patienter.

Är du nyutbildad får du ett individuellt upplagt handledningsprogram under första året.

Handledningsprogrammet är en del av vårt treåriga utvecklingsprogram med upp till 18 dagars

kompetensutveckling.

Hos oss får du möjlighet att ta eget ansvar och att göra skillnad. På Folktandvården ser vi samarbete som vår styrka och det är därför viktigt att vi kan arbeta bra tillsammans. Dina personliga egenskaper är viktiga och att kunna relatera till andra människor på ett lyhört sätt värderas högt. Om stressade situationer skulle uppstå är det viktigt att kunna ge stabilt intryck och också kunna organisera och prioritera arbetet på ett klokt och effektivt sätt. I det dagliga arbetet är du självgående och tar ansvar för din uppgift så att vi tillsammans kan lösa utmaningar och vara trygga tillsammans för de vi är till för.

Om Västra Götalandsregionen

Västra Götalandsregionen finns till för människorna i Västra Götaland. Vi ser till att det finns god hälso- och sjukvård för alla. Vi arbetar för en hållbar utveckling och tillväxt, bra miljö, förbättrad folkhälsa, ett rikt kulturliv och goda kommunikationer i hela Västra Götaland.

Västra Götalandsregionen arbetar aktivt för att digitalisera fler arbetssätt. För att vara en del av den digitala omvandlingen har du med dig grundläggande färdigheter och kan använda digitala verktyg och tjänster. Du kan söka information, kommunicera, interagera digitalt, är riskmedveten och har motivation att delta i utvecklingen för att lära nytt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer