Ansvarig elektriker

Logotyp

Ansvarig elektriker

Trivs du att arbeta i en roll med stor variation och eget ansvar? Vill du arbeta på ett modernt företag som arbetar med framtidens teknik? Trivs du med att styra dina dagar och vara självständig i din roll? Då vill vi höra mer om dig. Läs vidare och ansök idag!

I tjänsten som elektriker hos Arka Energy kommer du att arbeta med installation och montering av framtidens teknik – solcellsystem! Du sköter kontakten med dina kunder och hanterar arbetsorder. Du utför projekt med stor variation och utgår hemifrån i servicebil.

Tjänsten innebär projekt runtom Örebro, det kan även förekomma resor till Stockholm och Karlstad.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Minst 3 års erfarenhet som elektriker
  • Allmän behörighet
  • B-körkort
  • Svenska i tal & skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du som person är flexibel, lyhörd, engagerad och resultatinriktad. Du har en positiv inställning och sätter stolthet i att utföra dina arbetsuppgifter med noggrannhet och med hög kvalitet. Utöver det ser vi att du vill utvecklas inom din roll som elektriker och gillar att ta egna initiativ.

Vi erbjuder dig:

  • Ett marknadsledande företag inom solceller som satsar på modern teknik.
  • Du styr dina egna dagar med proaktiv planering och stort eget ansvar.
  • Ett företag som är i ett expansivt skede och vill bli marknadsledande på den europeiska marknaden.

I denna rekrytering samarbetar Arka Energy AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Ludvig Grapengiesser, ludvig.grapengiesser@jobway.se och Emelie Danielsson, emelie.danielsson@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:

Arka Energy tillhandahåller grön energiteknik till bostäder, kommersiell och statlig verksamhet.

Grundarna av Arka Energy har levererat hållbar energi i sydostasiatiska länder i över 10 år.

Vårt mål är att vara marknadsledande inom kostnadseffektiva energilösningar som gör det möjligt för våra kunder att flytta sina energibehov till förnybara källor.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert