ST-läkare

Logotyp

ST-läkare

Vårdcentralen Fosietorp är en välfungerande och trevlig hälsovalsenhet som har goda kontakter med andra vårdcentraler och vårdgivare i stadsdelen. Vi ser samarbete som en framgångsfaktor och är en vårdcentral med högt i tak där vi arbetar mot samma mål och ser kommunikation som ett naturligt arbetsredskap. Idag är vi cirka 55 medarbetare inom yrken såsom specialistutbildade allmänläkare, distriktssköterskor, barnsjuksköterskor, allmänsjuksköterskor, kurator, psykolog, fysioterapeut, arbetsterapeut, dietist och medicinska sekreterare. Tillsammans arbetar vi för att kunna erbjuda alla våra patienter en trygg hälsovård av hög kvalitet med ett gott bemötande. Vi växer och söker nu

ST-läkare

Vårdcentralen har flera specialistmottagningar och vi har barnavårdscentral (BVC) i samma lokaler. Vårdcentralen har cirka 13300 listade patienter och på BVC finns drygt 1400 barn listade.

Vårdcentralen ligger i stadsområde söder i Malmö med goda kollektiva bussförbindelser och nära yttre- och inre ringled om du är bilburen.

Arbetsuppgifter

Vårdcentralen Fosietorp välkomnar nu en ST-läkare i allmänmedicin och vänder oss till dig som är en engagerad, kunnig och positiv läkare med ett genuint intresse för allmänmedicin.

Som ST-läkare arbetar du med planerad mottagning, akuta patienter, administration och deltar i utvecklingen av verksamheten. Även tjänstgöring på vårdboende, BVC och kvälls- och helgmottagningen i Malmö kan förekomma.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har läkarlegitimation med behörighet att verka inom svensk sjukvård. Vidare är språkkunskap i svenska lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala ett krav. Det kan också innebära godkänt betyg i svenska 3 alternativt godkänt betyg i svenska som andraspråk 3, eller godkänt resultat på kurs i svenska för utomnordiska studenter motsvarade 60 hp.

För att trivas i din roll har du en helhetssyn och ett brinnande intresse för människor. Ett bra bemötande mot patienter och medarbetare ser vi som en självklarhet.

Arbetet hos oss är grundat på teamarbete och det är därför av största vikt att du trivs i och aktivt bidrar till ett fungerade samarbete med samtliga professioner på vårdcentralen, samtidigt som du kan arbeta självständigt och hantera stressiga situationer. Vi önskar att du har en positiv inställning och ett öppet förhållningssätt till både kollegor och patienter.

Naturligtvis vill du aktivt bidra till att tillsammans med oss utveckla verksamheten och delta i vårt gemensamma arbete med att göra vårdcentralen Fosietorp till en positiv förebild.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Region Skåne ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik och en hållbar utveckling i hela Skåne. Vårt högsta beslutande organ är regionfullmäktige, som väljs direkt av invånarna i Skåne.

Region Skåne är en värderingsstyrd organisation som arbetar med värderingarna välkomnande, drivande, omtanke och respekt som grund för allt vi gör.

Skånes universitetssjukvård (SUS) bildades den 1 juni 2013 och består av Skånes universitetssjukhus samt av den offentligt bedrivna primärvården i Malmö- och Lundområdet. Skånes universitetssjukhus omfattar sjukhusverksamheterna i Lund och Malmö och är landets tredje största sjukhus. Förvaltningen har drygt 13 000 medarbetare och en omsättning om drygt 14 miljarder kronor. SUS erbjuder primärvård, länssjukvård och högspecialiserad vård, samtidigt som vi utbildar och bedriver avancerad forskning i nära samarbete med universitet och högskolor. Vi arbetar med respekt för människan och strävar alltid efter att vara bland de bästa.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert