Distriktsläkare

Logotyp

Distriktsläkare

Våra 1400 medarbetare arbetar med nära vård och hälsa i Uppsala län. Vi har ett brett utbud av tjänster inom första linjens vård. Våra patienter möter oss på Region Uppsalas egna vårdcentraler eller inom habilitering och vi ger råd på telefon via 1177 Vårdguiden. Utbildning, forskning och utveckling är viktigt för oss, eftersom vi anpassar vårt utbud utifrån invånarnas behov. Redan nu erbjuder vi mobila team, videobesök och smarta e-tjänster. Ser du utmaningen och glädjen i att följa dina patienter genom livets alla åldrar? Östervåla söker en

Distriktsläkare

Vi erbjuder en tillsvidareanställning med start enligt överenskommelse. Är du inte specialist inom allmänmedicin men legitimerad läkare erbjuder vi en visstidsanställning. Vi är öppna för att diskutera anställningsvillkor och arbetsformer efter ditt behov.

Vi satsar på trygga anställningar och bra förmåner via vårt kollektivavtal. Vi har vid sidan av din individuella utvecklingsplan även regelbundna utbildningsdagar för kompetensutveckling. Det gör att du ingår i ett stort nätverk med kunniga kollegor.

Ditt uppdrag

Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med omväxlande uppgifter liksom handledning av studenter. Möjlighet till åtagande av ansvar för BVC och särskilt boende.

Hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med alla professioner på vårdcentralen. Dina arbetsuppgifter består av mottagningsarbete med omväxlande uppgifter liksom handledning av studenter. Möjlighet till åtagande av ansvar för särskilt boende alternativ till vår nya sjuksköterskeledda kardiologimottagning. Vi eftersträvar att ha en flexibel arbetstid och fexibelt schema då den anpassas individuellt.

Din kompetens

Vi söker dig med specialistkompetens i allmänmedicin med svensk legitimation och god förmåga att kommunicera på svenska i tal och skrift. Alternativt söker vi dig som är legitimerad läkare med svensk legitimation och ett stort intresse för primärvård.

Du tycker om att jobba i team tillsammans med andra professioner nära patienten och vill gärna bidra i utvecklingen av verksamheten. Vi ser gärna att du är intresserad av kardiologi eller geriatrik.

Vår verksamhet

Vårdcentralen tillhör förvaltningen Nära vård och hälsa i Region Uppsala och ligger i vacker jord- och skogsbruksbygd i Heby kommun nordväst om Uppsala. Vi är 25 engagerade och glada medarbetare som ansvarar för drygt 6 300 listade patienter. Vi erbjuder det mesta inom primärvård bland annat teamarbete inom Astma/KOL, diabetes och Hjärtsvikt/Hypertoni. På vårdcentralen arbetar alla för att ge våra patienter bästa möjliga omhändertagande. Den breda variationen av patienter skapar en stimulerande och utvecklande arbetsplats.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert