Systemtekniker

Logotyp

Systemtekniker

Arbetar du med programmering samt har goda kunskaper inom el och vill ta steget vidare i din karriär? Är du prestigelös och trivs en roll där du får vara delaktig och påverka ditt arbete?

Då vill vi höra mer om dig, ansök idag!

I tjänsten som systemtekniker kommer du främst arbeta inom belysning. Det förekommer programmering samt att designa olika system för att styra belysningen. Du kommer även vara med och leda samt stötta automationsavdelningen. Du har alltid en nära dialog med både kollegor och kunder, det är därför viktigt att du är utåtriktad och självgående.

För att lyckas i denna roll har du:

  • Några års erfarenhet utav programmering gärna inom DALI, KNX, Duckline eller Helvar
  • Goda kunskaper inom el
  • B-körkort
  • Behärskar svenska i tal och skrift

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och ser därför att du är lösningsorienterad, driven och har ett tekniskt intresse.

Vi erbjuder dig:

  • En roll i ett företag med god sammanhållning
  • Goda förmåner
  • Utvecklingsmöjligheter inom organisationen

I denna rekrytering samarbetar PMC med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Lina Martinsson, lina.martinsson@jobway.se . Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om företaget:
PMC utvecklar hållbara och innovativa lösningar för ett energieffektivare Sverige. Företaget startades 1998 och har sedan dess vuxit sig större och större. Idag har PMC omkring 200 anställda som med passion och kompetens levererar tjänster inom el, tele/data, säkerhet, brand, fiber, provisorisk el och automation.

PMC erbjuder allt från projektering till installation, drift och underhåll och levererar lösningar inom både konstruktion och installation. Deras installatörer och projektörer har spetskompetens och tillhör de främsta i branschen. PMC utför tjänster över hela Mälardalen.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert