Serviceelektriker till Granitor Electro

Logotyp

Serviceelektriker till Granitor Electro

Granitor Electro är ett av Skandinaviens ledande elteknikföretag. Det är ett väletablerat företag med stark familjekänsla – med gemenskap, sammanhållning och trivsel. De är stolta över att kunna erbjuda varierande arbetsuppgifter, trygghet och goda utvecklings- och karriärmöjligheter för sina anställda.

Granitor Electro är ett av landets ledande företag inom elinstallation. Granitor Electro-gruppen ingår i Midroc Europe som är en heltäckande partner inom områdena fastighet, bygg, industri och miljö. Målet är att stärka kundens konkurrenskraft och att genom hållbara lösningar och nytänkande vara med och bidra till en bättre framtid. Verksamheten är internationell med Sverige som utgångspunkt. De är 4400 medarbetare och under 2020 omsatte de 11 miljarder kronor.

I takt med företagets utveckling söker de en serviceelektriker till Stockholm, Stockholm Norrort

Som serviceelektriker hos Granitor planerar och styr du din dag själv. Du blir tilldelad jobb av servicechefen för att sedan planera ut jobben så det passar sig bäst. Du kommer att utgå från hemmet i servicebil och är vanligtvis ute hos kund vid 07. Vidare planerar du material och inköp, upprättar egenkontroll, stämmer av med kund angående arbetets fortskridande samt rapporterar tid och material för fakturering via företagets serviceapp.
Granitor jobbar med kunder som bland annat små och stora byggföretag, Fastighetsägare (Bonnier Fastigheter, Vasakronan), privatpersoner, Google, Scandic Hotell, m.fl.. Trafikverket är även en kund de har serviceavtal med och för den som vill jobba kväll/natt finns det alltid jobb.

Geografiskt område: Norra Stockholm med stort fokus på Åkersberga, det förekommer även jobb i innerstan.

Krav

  • Fullbetald elektriker (minst 5 års erfarenhet)
  • Erfarenhet av service
  • ECY
  • Körkort

Som person är du social med en säljande personlighet. Du gillat att träffa människor och har inga problem med att göra det lilla extra för att göra kunden nöjd. Det är viktigt att du är självgående och gillar att jobba med “frihet under ansvar” då du styr dina dagar själv.

Du erbjuds att komma till ett företag med väldigt god sammanhållning som gillar att hjälpa varandra och att hitta på roliga aktiviteter tillsammans. Granitor är måna om sina anställda och har självklart kollektivavtal – Tjänstepension, generöst friskvårdbidrag, möjlighet att teckna förmånlig sjukvårdsförsäkring , möjlighet att hyra fjällstugor till förmånliga priser. Det är ett fritt jobb där du har mycket kundkontakt och eget ansvar. Granitor erbjuder även utbildningar via Granitor Business School.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV!

I denna rekrytering samarbetar Granitor Electro med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryterare Jenniefer Berg på jenniefer.berg@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer