Elektriker till HSB MälarDalarna

Logotyp

Elektriker till HSB MälarDalarna

HSB är Sveriges ledande boendeaktör, som ägs och styrs av 670 000 medlemmar. Hos oss får du möjlighet att utvecklas och du kan vara säker på att vi ser och uppmuntrar ditt driv. Du blir också en del av något större – våra medarbetare skapar framtidens hållbara boenden tillsammans med våra medlemmar. Välkommen att söka våra lediga jobb som finns över hela Sverige.

Tycker du om att jobba med varierande och omväxlande arbetsuppgifter? Trivs du med att styra din arbetsdag under eget ansvar? I sådana fall finns kanske ditt nästa jobb hos oss inom HSB MälarDalarna!

HSB MälarDalarna är en regional HSB-förening som ägs av sina drygt 35 000 medlemmar. Vi arbetar med att bygga och förvalta bostäder samt ekonomisk och teknisk förvaltning av bostadsrättsföreningar, kommuner, privata fastighetsbolag och offentliga aktörer. Vi finns nära dig och verkar i hela Dalarna och Mälardalen och Örebro län med regionkontor i Borlänge, Västerås och Örebro samt tolv lokalkontor.

Vårt dotterbolag HSB Förvaltning i MälarDalarna AB söker nu en positiv, engagerad och driven elektriker med placering i Västerås

Som elektriker hos oss får du ett arbete som är självständigt, ansvarsfullt och omväxlande med mycket kundkontakter. Du utgår från Västerås men utför arbeten inom stora delar av vår region. Vi är ett team med stor kunskap om våra bostadsrättsföreningar och medlemmar och behöver nu utöka med dig som brinner för service till våra kunder.

I arbetsuppgifterna ingår bl. a:

 • Serviceuppdrag
 • Projekt
 • Felsökning
 • Installation
 • Avtalsjobb

Kvalifikationer

 • Erfaren 4 års montör
 • B-körkort
 • God svenska i tal och skrift
 • God förmåga att använda dig av digitala verktyg då all avrapportering av utförda arbeten sker digitalt.

Meriterande

 • Styr- och reglerkunskap
 • Kunskap om montering och service av solcellsanläggningar.

Personliga kvalifikationer

Du som söker ska vara utvecklingsorienterad, trygg i din yrkesroll och samtidigt tycka om att arbeta med att hjälpa våra kunder och medlemmar med deras önskemål.

Då en stor del av arbetet sker i människors hem behöver du kunna skapa och behålla förtroende hos kunderna. Därför är det viktigt att du har ett stort kundfokus, är serviceorienterad, engagerad och tycker om att möta människor. Du ser värdet i att återkoppla och lösa ärenden på ett proffsigt sätt och inom en så kort tidsram som möjligt. Du tar ansvar för att självständigt planera ditt arbete och du bygger relation till personer du arbetar tillsammans med.

Att ge service är något du trivs utmärkt med och vi värdesätter social kompetens högt.

Vad HSB erbjuder

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en medlemsägd organisation där våra kärnvärderingar: Engagemang, Trygghet, Hållbarhet, Omtanke och Samverkan (ETHOS) är en viktig grund för oss. Med den rätta ambitionen och stark drivkraft är en anställning inom HSB en bra investering i din karriär. Möjligheterna finns hos HSB!

Heltidstjänst. Anställningsvillkor enligt kollektivavtal. Tillträde enl överenskommelse.

I denna rekrytering samarbetar HSB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av Oscar Thiele, Oscar.Thiele@jobway.se. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert