Elektriker till Svenska VVS- & Elanläggningar

Logotyp

Elektriker till Svenska VVS- & Elanläggningar

Svenska VVS- och Elanläggningar AB är ett företag inom installationsbranschen som samarbetar över teknikgränserna för att erbjuda sina kunder en helhetslösning. De arbetar med både med entreprenad och service, främst i Stockholmsregionen.

Det är två killar som startat upp detta företag, som tillsammans har en väldigt bred kunskap inom både VVS och El. Båda killarna har haft ledande roller på större bolag tidigare.

Som elektriker kommer du arbeta med servicejobb och mindre entreprenader samt byggservice mot byggföretag och bostadsrättsföreningar. Enstaka kunder kan vara privatpersoner. Du kommer utgå från hemmet i servicebil och styr dina dagar mycket själv. Det är viktigt att du är självgående och gillar att arbeta med frihet under ansvar. I dina arbetsuppgifter ingår även att beställa arbetsordrar och beställa material.

För att lyckas i rollen är du

Krav

  • Fullbetald elektriker med ett stort driv.
  • Självgående och gillar att arbeta efter “Frihet under ansvar”
  • Van att hantera arbetsorderar och beställa material.
  • ECY-certifikat
  • B-körkort

Meriterande

  • Vi ser gärna att du har erfarenhet av både entreprenad och service

Som person har du en god servicekänsla och gillar att lösa problem. Du har inga problem att arbeta självständigt och drivs av att ta företaget framåt.

Du erbjuds att komma till ett företag där båda ägarna har en lång och bred erfarenhet. Det är ett nystartat företag med stora ambitioner och många kunder, som gör allt för att ta företaget framåt. Det finns stora utvecklingsmöjligheter för dig som börjar hos Svenska VVS & El – då företaget är nystartat finns alla möjligheter att på sikt ta mer ansvar och ledande roller. Du kommer till ett starkt sammansvetsat gäng som gillar att göra roliga saker tillsammans.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Svenska VVS & Elinstallationer AB med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg, jenniefer.berg@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt och urval sker löpande, därmed kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert