Fältservicetekniker

Logotyp

Fältservicetekniker

Är du en självgående, kundorienterad och utåtriktad fältservicetekniker som vill arbeta i en ansvarsfull roll? Gillar du att utföra ditt arbete effektivt och med hög kvalité? Är du en lagspelande tekniker som har minst ett par års erfarenhet från arbete med maskiner och/-eller fordon kan du vara Kiesel i Scandinavia AB´s nya

Fältservicetekniker

Som tekniker på Kiesel kommer du serva och reparera maskiner inom skrot, återvinning och rivningsindustrin. Ditt upptagningsområde är primärt Södra samt Västra Sverige där din utgångspunkt är från Kiesels verksamhet i Gunnilse. Du planerar dina egna projekt på ett ansvarsfullt och fritt sätt där enstaka övernattningar per år kan förekomma.

Din profil:

För att lyckas i rollen har du ett par års arbetslivserfarenhet från arbete med tyngre maskiner/fordon. Du har kunskap inom el och hydraulik samt goda kunskaper i svenska och engelska. Du är van att hantera kunder samt besitter en hög yrkesstolthet och har B-körkort. Har du skruvat på motorer och/-eller svetsat är det meriterande.

Du erbjuds:

·       Att arbeta tillsammans med kompetenta och hjälpsamma kollegor

·       Ett lönsamt, välmående och växande företag

·       En varm och omhändertagande företagskultur

Är du intresserad och vill veta mer?

Tveka inte att skicka din ansökan med CV! I denna rekrytering samarbetar Kiesel med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Nicklas Thorstenson, nicklas.thorstenson@jobway.se, 0735 16 52 40. Vi tillämpar löpande urval och tjänsten kan därmed tillsättas innan sista ansökningsdag. Din ansökan behandlas konfidentiellt.

Om Kiesel
Sedan 2002 arbetar Kiesel Scandinavia AB som en partner inom skrot- och återvinningsindustrin. Kiesel omsätter ca 100MSEK med sund vinstmarginal. Kiesel Scandinavia AB är en del av KIESEL GROUP, som är en av Europas största återförsäljare för materialhanteringsmaskiner och tillbehör för återvinningsindustrin, med mer än 1000 anställda och filialer i 9 länder.

Kiesel representerar välkända och högkvalitativa varumärken som Terex-Fuchs Materialhanteringsmaskiner, IDROMEC/Tabarelli saxar- och pressar, Genesis kompletta utbud av sax- och rivningsverktyg.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Få offert