Snickare till Byggmäster

Logotyp

Snickare till Byggmäster

Är du en driven & resultatinriktad snickare och lagspelare som vill arbeta i en variationsrik roll? Vill du vara en del av ett företag där du får känna stor delaktighet och få kollegor med en bred kompetens i yrket? Om du dessutom är en duktig snickare som har erfarenhet inom entreprenad eller service, alternativt båda två är du precis rätt person för Byggmäster. Läs vidare nedan och ansökt redan idag!

Arbetsuppgifter: I rollen som snickare på Byggmäster arbetar du med varierande projekt inom entreprenader, service & ROT. Rollen ger dig stor frihet under ansvar och du kommer att ha Västerås med omnejd som arbetsplats. Arbetsuppgifterna innefattar allt från sedvanligt snickeriarbeten, servicejobb och större entreprenader.

Du erbjuds:

·      En roll i ett högt presterande företag med stark sammanhållning.

·      Omväxlande arbete där vi anpassar rollen efter dina tidigare erfarenheter.

·      Ett kontinuerligt förbättringsarbete och hos oss lyssnar vi lite mer på våra medarbetare.

·      En plats i en organisation med goda värderingar, stolta medarbetare, hög miljömedvetenhet och en stark vilja att utvecklas och att lyckas.

Vi söker dig som:

·      Har god erfarenhet som snickare inom entreprenad eller service.

·      Har B-körkort.

·      Gillar att arbeta i team och drivs utav resultat.

Som person är du:

·      Resultatinriktad och en riktig lagspelare.

·      Flexibel i ditt sätt att arbeta på, samt gillar att ta dig an nya uppgifter. 

Om företaget: Byggmäster genomför entreprenad- och byggserviceuppdrag i Västerås, Enköping och Eskilstuna. Uppdragen varierar i omfång och storlek – från ombyggnation, renovering och tillbyggnad (ROT) till att bygga morgondagens samhälle med bostäder, industrier, handel och kontor.
Byggmäster utvecklar kommersiella fastigheter och bygger bostäder, kontor, industrilokaler och offentliga byggnader och anläggningar.

Låter detta som rätt möjlighet för dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan med ditt CV! I denna rekrytering samarbetar Byggmäster i Mälardalen med rekryteringsföretaget Jobway. Eventuella frågor besvaras av rekryteringskonsult Jenniefer Berg, jenniefer.berg@jobway.se. Din ansökan behandlas konfidentiellt och urval sker löpande, därmed kan tjänsten tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Behöver du hjälp med rekrytering?

Läs mer